Χρήστος Παππούς: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας και δίνουμε παράδειγμα καλής συνεργασίας »




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ανακαινισμένο κτίριο του Δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια, που πλέον στεγάζει τις Υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής παρέδωσε σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου, σε επίσημη τελετή, στην Ελληνική Αστυνομία, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, Υπουργών, Δημάρχων και πλήθους κόσμου.

«Σήμερα κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας και παραδίδουμε το κτίριο και τα οκτώ αυτοκίνητα τύπου τζιπ στην Ελληνική Αστυνομία», υπογράμμισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος έχει θέσει από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ως στόχο την εγκατάσταση της νομιμότητας στην περιοχή. 

«Δίνουμε το παράδειγμα ότι όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η κυβέρνηση έχουν αμοιβαία εκτίμηση και αισθήματα για το καλό του τόπου ο μόνος που κερδίζει είναι ο δημότης», τόνισε ο Χρήστος Παππούς και ζήτησε τη στήριξη του Πρωθυπουργού στη νέα πορεία του Δήμου που χάραξε με όραμα η σημερινή η Διοίκηση.
 
Ακολουθεί  video του χαιρετισμού του Δημάρχου Φυλής: 
Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση του σύντομου χαιρετισμού του Δημάρχου Φυλής

                                               ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος,
Σεβασμιότατε,
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,
Αξιότιμοι Επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας,
Κύριε Πρόεδρε της ΚΕΔΕ,
Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι,
Κύριοι συνάδελφοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλεκτοί προσκεκλημένοι
Σήμερα με τις ευλογίες της Εκκλησίας και παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας μα πάνω από όλα του κυρίου Πρωθυπουργού παραδίδουμε το κτίριο στην Ελληνική Αστυνομία και τα οκτώ αυτοκίνητα. Κάνουμε τη δέσμευσή μας πράξη, στο μνημόνιο συνεργασίας που είχαμε υπογράψει με τον κύριο Υπουργό τον κύριο Γενικό Γραμματέα και τον κύριο Αρχηγό. Δίνουμε το παράδειγμα ότι όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η κυβέρνηση έχουν αμοιβαία εκτίμηση και αισθήματα για το καλό του τόπου ο μόνος που κερδίζει είναι ο δημότης.
Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε στην πόλη μας. Σας έκανα μια ενημέρωση στο γραφείο μου, μαζί με τους κύριους Υπουργούς για το Αναπτυξιακό Όραμα του Δήμου. Τα έργα του Δήμου που προχωράμε μαζί με την Περιφερειάρχη κυρία Δούρου και είμαι σίγουρος ότι και εσείς από την δική σας πλευρά θα μας βοηθήσετε,  θα βάλετε όπως λέμε πλάτη αυτός ο Δήμος να αλλάξει πορεία.
Να είστε καλά, ευχαριστώ  πολύ και είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια