Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου και φορέων για το κλείσιμο της ΕΤΕ Ζεφυρίου (βίντεο)





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Φυλής και φορέων του Ζεφυρίου για το λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας
Να ανακαλέσει την απόφασή της για κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Ζεφύρι κάλεσε την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.
Μιλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018 ο Δήμος, οι μαζικοί φορείς και κάτοικοι και φορείς της περιοχής τόνισε ότι η Τράπεζα οφείλει να επανεξετάσει τη στάση της.
«Δεν μπορεί η Εθνική Τράπεζα να καταδικάζει σε υποβάθμιση μια ολόκληρη περιοχή και να ταλαιπωρεί δέκα χιλιάδες κατοίκους. Δεν δεχόμαστε οι συνταξιούχοι της περιοχής μας να είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν ταξί για να εξυπηρετηθούν σε άλλα  υποκαταστήματα» είπε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου.
Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, οι αναπλ. Δήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας, Γιώργος Αντωνόπουλος,Τζένη Μπάρα και Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, η τοπική Σύμβουλος Άννα Κουμερτά κά.
Αμέσως μετά τη συγκέντρωση οι εκπρόσωποι του Δήμου Φυλής και κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια