Νέα Έργα και παρεμβάσεις για την ενίσχυση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Φυλής





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέα Έργα και παρεμβάσεις για την ενίσχυση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Φυλής
Χ. Παππούς Δήμαρχος Φυλής : Μέρα με τη μέρα κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας

Τρεις σημαντικές παρεμβάσεις υλοποιεί ο Δήμος Φυλής , στον τομέα της αποχέτευσης, της δημιουργίας νέων ελεύθερων χώρων για την αναψυχή των κατοίκων του , καθώς και της αναβάθμισης παιδικών χαρών σε όλη την πόλη.

1.       Ενίσχυση του Δικτύου Αποχέτευσης
Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής δικτύου ακαθάρτων στην περιοχή ΠΗΓΗ, μπήκε σε φάση ολοκλήρωσης και το έργο της αποχέτευσης που αφορά την περιοχή της Χασιάς , το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια.
Με την παράδοση του έργου, ένα σημαντικό πρόβλημα για την περιοχή επιλύεται. Προβλέπεται η κατασκευή νέου αγωγού ακαθάρτων διατομής Φ200,  μήκους περίπου 6,5χλμ , καθώς και 240 νέων συνδέσεων .
2.      Κατασκευή νέων Πλατειών στα Άνω Λιόσια
Με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου Φυλής, η δημοτική αρχή προχωρά στην κατασκευή 5 νέων πλατειών, στα Άνω Λιόσια.
Συγκεκριμένα δημιουργούνται , συντηρούνται και αναβαθμίζονται αισθητικά στα Ο.Τ. 312 ( Π.Ε. Άγιος Γεώργιος), 313 ( Π.Ε. Άγιος Γεώργιος), 930 ( Π.Ε. Κέντρο) , 923 ( Π.Ε. Κέντρο) και Κ1217 , 5 ελεύθεροι χώροι αναψυχής, συνολικού εμβαδού 2300 τ.μ. , οι οποίοι θα αποδοθούν στη συνέχεια στους κατοίκους.

3.      Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών
Ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι εργασίες για την συντήρηση και αναβάθμιση 16 παιδικών χαρών του Δήμου Φυλής.

Με αφορμή τις νέες παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Φυλής Χ. Παππούς έκανε την παρακάτω δήλωση : « Υλοποιούμε με συνέπεια κι ευθύνη ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που στόχο έχει αφενός την ενίσχυση των υποδομών της πόλης μας. Αφετέρου, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Με τον τρόπο αυτό μέρα με τη μέρα, κερδίζουμε ως Δήμος τη μάχη της καθημερινότητας κι ανατρέπουμε όλα όσα μας κρατούσαν όλα αυτά τα χρόνια πίσω».
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας επισήμανε ότι : «Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δίνουν καθημερινά αγώνα, αφενός για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας. Αφετέρου, για να υλοποιήσουμε τους στόχους της Διοίκησης του Δήμου. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια