Σε δεύτερη μοίρα η βράβευση του Νίκου Παπαδήμα λόγω της ίδρυσης νέας παράταξης.



   Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαρτίου η εκδήλωση του Συλλόγου Αρκάδων Φυλής για τα ενενήντα τέσσερα χρόνια από την πρώτη εκλογή ως πρωθυπουργού του Αρκά πολιτικού Αλέξανδρου Παπαναστασίου.  Επίσης στην εκδήλωση αυτή ο Σύλλογος Αρκάδων τίμησε για την προσφορά του στην πόλη και στον σύλλογο το Δήμαρχο Νίκο Παπαδήμα.
   Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι η εκδήλωση θα γινόταν και για κάποιον άλλο λόγο εκτός από τον Αρκά πολιτικό Αλέξανδρο Παπαναστασίου που ως πρωθυπουργός συμπλήρωσε σε 28 χρόνια συνεχούς πολιτικής παρουσίας, 144 ημέρες (134 το 1924, 12 Μαρτίου - 25 Ιουλίου, και 10 το 1932, 26 Μαΐου - 5 Ιουνίου). 
  Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τις σημειώσεις του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Πραχαλιά που ήταν χωρισμένες στα δύο .
  Άλλωστε εδώ και καιρό είχαν βγει διάφορες φήμες που εμφάνιζαν τον πρόεδρο του συλλόγου έτοιμο να δημιουργήσει παράταξη. Οι άκαρπες καλοκαιρινές συναντήσεις με τους μετέπειτα αποχωρούντες από τη Δύναμη Συμμετοχής δεν έβαλαν φρένο στις προσδοκίες για τη δημιουργία μιας ακόμη παράταξης που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο το 2019.
    Όπως είναι φυσιολογικό η όλη εκδήλωση πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού η βασική είδηση ήταν η δημιουργία της παράταξης. 
    Ας δούμε στα παρακάτω βίντεο τη δήλωση ίδρυσης της παράταξης καθώς επίσης την  άποψή του για τους δεσποτικούς ηγεμονισμούς ορισμένων αλλά και για τους αποστάτες:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια