Ο Δήμος Φυλής παράγει πολιτισμό και διατηρεί την παράδοση.


  Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Κρητών ,Ηπειρωτών , Αιγέας, Φυλασία, Γρίζα και το χορευτικό της Φυλής έδωσαν το παρόν το Σάββατο 17 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Φυλής όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για την πασχαλινή εκπομπή που θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY.
  Η πλατεία μπροστά από το δημαρχείο Φυλής γέμισε με παραδοσιακούς χορούς , τραγούδι αλλά και πλούσια εδέσματα, ενώ τα χορευτικά τμήματα του Δήμου μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος Φυλής παράγει πολιτισμό και διατηρεί την παράδοση.
  Στα γυρίσματα της εκπομπής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς , ο αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων αλλά και πλήθος κόσμου.
  Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο ενός τόπου αποτελεί ο πολιτισμός που έχει αναπτύξει, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις τοπικές παρακαταθήκες, μόνο οφέλη μπορούν να έχουν για την περιοχή μας.
  Η ιστορικότητα, ο πολιτισμός και οι φυσικές ομορφιές που κρύβει ο δήμος μας, αποτελούν πόλο έλξης για τον επισκέπτη και στοιχεία με βάση τα οποία ο Δήμος προχωρά στο σχεδιασμό μιας αποδοτικής προβολής της περιοχής. Ο Αντιδήμαρχος  Σπύρος  Μπρέμπος βρίσκεται ήδη στο τιμόνι για την υλοποίηση των αντίστοιχων δράσεων, ώστε ο Δήμος Φυλής να γίνει σημείο αναφοράς εντός και εκτός των τειχών!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια