Χωρίς ειδήσεις η ενημερωτική εκδήλωση των ανεξάρτητων από τη Δύναμη Συμμετοχής (βίντεο).



  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 η ενημερωτική εκδήλωση των πρόσφατα ανεξαρτοποιημένων  δημοτικών συμβούλων από τη Δύναμη Συμμετοχής. 
   Η εκδήλωση κύλησε χωρίς ιδιαίτερες ειδήσεις και κινήθηκε καθαρά στο θέμα της αποχώρησης τους από την παράταξη που διοίκησε το δήμο Φυλής την περίοδο 2011-2014. Οι ομιλούντες δεν αποκάλυψαν τις μελλοντικές τους κινήσεις ούτε πήραν θέση για τα θέματα της περιοχής αλλά δήλωσαν πρόθυμοι να οργανώσουν και να συμμετέχουν σε μια  καινούργια κίνηση και ήδη βρίσκονται σε επαφές. Οι θέσεις τους για τα προβλήματα, παρόλο που έχουν άποψη και τα γνωρίζουν,  θα ανακοινωθούν αργότερα  ανάλογα με τα άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση αλλά και με τον τρόπο που θα γίνουν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  
  Στις τοποθετήσεις τους ακούστηκε πολλές φορές το όνομα και το έργο του πρώην δημάρχου Άνω Λιοσίων Νίκου Παπαδήμα. Αντίθετα με καθόλου καλά λόγια μίλησαν για τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Συμμετοχής Δημήτρη Μπουραΐμη που τον χαρακτήρισαν άφαντο , φεουδάρχη και από μικρό χωριό. "Εμείς βγάλαμε τον Μπουραΐμη δήμαρχο και δεν μας έκανε αυτός δημοτικούς συμβούλους" ανέφεραν χαρακτηριστικά. Έκανα πίσω στην παραίτησή μου τον Αύγουστο του 2013 που έβλεπα ότι δεν τα πάμε καθόλου καλά σαν διοίκηση ανέφερε ο Κώστας Σκαμαντζούρας . 




Αλλά μην σας κουράζουμε με τις δικές μας απόψεις παρακολουθήστε τα βίντεο όλης της εκδήλωσης για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια