Την παρθενική του κοπή πίτας εκτός των γραφείων του για το Σύλλογο Τριτέκνων




   Την παρθενική του κοπή πίτας εκτός των γραφείων του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Φυλής στην καφετέρια ΤΟΞΟΤΗΣ στη Χασιά. Το αρχικό άγχος των διοργανωτών διαδέχτηκε η αγωνία για το αν θα χωρέσουν οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο.
  Κάποιες ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς που αξίζει να σημειωθούν είναι η βράβευση  των κυρίων Ρούσσα Χρήστου(Πρόεδρος Ηπειρωτών Φυλής), Παπαϊωάννου Κωνσταντίνου(Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής),  της  κυρίας Παππά Γιώτας ( Περιφερειακής Συμβούλου Περιφέρειας Αττικής)  που έχουν στηρίξει το σύλλογο διαχρονικά. Επίσης τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Δήμου Φυλής Γιώργο Αντωνόπουλο  για την συνεχή στήριξη προς το σύλλογο σε όλους τους τομείς. Η είδηση ανακοινώθηκε κατά τη βράβευση του δημάρχου Φυλής Χρήστο Παππού, που στηρίζει ολόπλευρα το σύλλογο όπως ανέφεραν, ο οποίος με τη σειρά του δεσμεύτηκε πως θα βρεθεί λύση για το πρόβλημα της στέγης. Ας μη ξεχνάμε πως ο σύλλογος  κάνει  συχνές και διαφορετικές διανομές προϊόντων  στα εκατοντάδες μέλη του και χρειάζεται μία ιδιαίτερη στέγη.   Η έκπληξη ήρθε όταν πρόεδρος  Κατερίνα Μπλουχάρη αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στην Κατερίνα Ματρακούκα η οποία όπως είπε βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συλλόγου.
  Ακολουθούν τα Δελτία τύπου από το Δήμο Φυλής και πλούσιο φωτορεπορτάζ:



Χρήστος Παππούς: «Ο Σύλλογος Τριτέκνων Φυλής θα αποκτήσει τον δικό του χώρο»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την τιμητική του είχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο ψυχαγωγίας «Τοξότης».
Καλώντας στο βήμα τον Δήμαρχο η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Μπλουχάρη, τον ευχαρίστησε για την ολόπλευρη στήριξη που έχει προσφέρει στον Σύλλογο και του ζήτησε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία που έχει ξεκινήσει.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, όχι μόνο τη διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματα των Τριτέκνων βρίσκονται σε προτεραιότητα  αλλά και δεσμεύθηκε πως σύντομα θα λυθεί και το ζήτημα της στέγης, ώστε ο Σύλλογος  να έχει τον δικό του χώρο.
Ακολουθούν videos με τον σύντομο χαιρετισμό και τη βράβευση του Δημάρχου




Δεσμεύσεις για την πολύπλευρη η στήριξη των Τριτέκνων Φυλής έδωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη δέσμευση ότι ο Δήμος Φυλής και η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνεχίσουν να παρέχουν στήριξη στους Τριτέκνους Φυλής σε όλους τους τομείς, έδωσε ο αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος.
Κληθείς στο βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων  το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο καφέ «Τοξότης», από την Πρόεδρο Κατερίνα Μλουχάρη, ο Γιώργος Αντωνόπουλος ανταπέδωσε τις θερμές ευχαριστίες που δέχθηκε λαμβάνοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις.
Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι διανομές σε τρόφιμα που έχουν ξεκινήσει θα συνεχιστούν απρόσκοπτα όχι μόνο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και απευθείας σε οικογένειες που χρήζουν στήριξης.
Ανέφερε επίσης επιγραμματικά, τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει ο Δήμος  Φυλής για την ελάφρυνση των τρίτεκνων οικογενειών του, και είναι, η  μείωση των Δημοτικών Τελών και των διδάκτρων του Ωδείου καθώς και με τη στήριξη του Προέδρου της «Πάρνηθας»  Γιώργου Μαυροειδή, η μείωση των διδάκτρων ,  στα Αθλητικά και Πολιτιστικά Τμήματα του Δήμου.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος εξέφρασε κλείνοντας την πεποίθηση ότι η υπόσχεση του Δημάρχου Φυλής για τη νέα στέγη του Συλλόγου θα γίνει πράξη και αφιέρωσε το κομμάτι του σε αυτή τη νέα προσπάθεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη βράβευση του Γιώργου Αντωνόπουλο έκανε ένας άνθρωπος που επίσης βρίσκεται κοντά στους τρίτεκνους Φυλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου, Νίκος Νικολόπουλος.
Ακολουθούν  videos με τον σύντομο χαιρετισμό και τη βράβευση του Γιώργου Αντωνόπουλου



Φιλόξενη και διεκδικητική η εκδήλωση για τη βασιλόπιτα των Τριτέκνων Φυλής
Ζεστή φιλοξενία απόλαυσαν όλοι εκείνοι που το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν στο καφέ “Τοξότης” της Χασιάς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής.
Η Πρόεδρος Κατερίνα Μπλουχάρη περιστοιχισμένη από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους και μίλησε για τους στόχους του Συλλόγου που αφορούν σε σημαντικές κοινωνικές αλλά και πολιτιστικές πρωτοβουλίες.
Απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, στον Αναπληρωτή Δήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο καθώς και σε άλλα πρόσωπα που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση χώρου για τις δράσεις του , λαμβάνοντας αμέσως θετική απάντηση  από τον Χρήστο Παππού.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο αγαπημένος ιερέας της Χασιάς παπά Δημήτρης Παναγακόπουλος, ενώ τις ευχές τους έδωσαν στα δραστήρια μέλη του Συλλόγου, οι Βουλευτές, Πάνος Σκουρολιάκος, Βασίλης Οικονόμου και Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων του τόπου.
Ιδιαίτερα φιλόξενο το Προεδρείο βράβευσε εκείνους τους ανθρώπους που στηρίζουν διαχρονικά το έργο του Συλλόγου ενώ η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με ένα εξαίσιο μουσικό πρόγραμμα που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους.
Ακολουθεί βίντεο με απόσπασμα από την ομιλία της Προέδρου Κατερίνας Μλουχάρη


Φωτορεπορτάζ από την φωτογραφική μηχανή του Παραπόνου Φυλής:









































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια