20.000.000€ λείπουν από το ταμείο του Δήμου Φυλής κατά τον Έλεγχο Οικονομικών Καταστάσεων Διαχειριστικού Έτους 2014(βίντεο)



      Πολιτικό σεισμό όχι μόνο σε τοπικό αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο θα προκαλέσει αν επαληθευτούν αυτά που ειπώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
  Κατά την συζήτηση του πρώτου θέματος "Έλεγχος Οικονομικών Καταστάσεων Δήμου Φυλής Διαχειριστικού Έτους 2014" ακούστηκαν σοβαρές καταγγελίες για τις οικονομικές  διαφορές στο ταμείο του Δήμου Φυλής , που φτάνουν στο αστρονομικό ποσό των περίπου 20.000.000€. 
  Στα τέλη του 2016 είχε γίνει αναφορά για σκάνδαλο μαμούθ αφού έλειπαν, σύμφωνα με το δημοσιεύμα από το ταμείο του Δήμου Φυλής 8.500.000€. . Μερικές μέρες αργότερα ήρθε η απάντηση του τότε δήμαρχου Δημήτρη Μπουραΐμη που έκανε αναφορά για λογιστική τακτοποίηση. Έκτοτε το θέμα ψιλοξεχάστηκε και όλοι ανέμεναν τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων 2014 μήπως και υπήρχε κάποιο λάθος.       Στη σημερινή συνεδρίαση που παρουσιάστηκαν αυτές οι οικονομικές καταστάσεις  να μιλάνε για διπλοεγγραφές, για εγγραφές χωρίς παραστατικά κτλ.
  Εκτενή αναφορά έγινε για χρήματα που έφυγαν από το ταμείο του Δήμου χωρίς αυτά να φτάνουν στο παραλήπτη τους . Σε  ερώτηση   γιατί αυτές οι μεταφορές δεν έγιναν μέσω τραπεζών,  έλαβε την απάντηση πως πολύ πιθανόν να έγινε  για το φόβο των κατασχέσεων που υπήρχαν την επίμαχη εποχή. 
 Επίσης έγινε αναφορά ότι κάποιες από αυτές τις πληρωμές έγιναν 28 και 29 Αυγούστου 2014 λίγο πριν γίνει πριν παραδώσει η παλιά  διοίκηση στη σημερινή.
  Το θέμα όπως ήταν φυσικό θα έρθει το επόμενο διάστημα στο δημοτικό συμβούλιο άμεσα όπου όλοι ελπίζουν να πρόκειται για λάθος και να δοθούν τα  σχετικά στοιχεία για να συμπεριληφθούν στο φάκελο που όλα δείχνουν πως θα πάρει το δρόμο προς τον εισαγγελέα.  
  Τα 20.000.000€ που φαίνεται πως λείπουν από το ταμείο του Δήμου Φυλής θα φέρουν νέα προβλήματα μιας και βαδίζει ολοταχώς προς την επιτήρηση. Αναμένοντας με ενδιαφέρον την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει γνωστό το θέμα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τις απαντήσεις που θα έρθουν από τη πρώην διοίκηση.

Βίντεο από την σημερινή συνεδρίαση θα ανέβει σε λίγο.

17:30





18:00


18:40

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια