Επίτιμος προσκεκλημένος στο “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών” στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος



Το Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία παρουσίαση με θέμα “Βest Practices Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών”, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Νότη Μαρτάκη, Πρόεδρο του ΜΤC Group Consulting, επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα Τουρισμού της ΚΕΔΕ και Συνιδρυτή της ADMIN Destination and Hospitality Services η οποία παρέχει καινοτόμες  τουριστικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ.Μαρτάκη και με τη νέα του ιδιότητα ως Καθηγητή στο Τμήμα Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και «Μέντορα», μιας και παράλληλα θα τους παρέχει συμβουλές σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία σε έναν κλάδο στον οποίο διαθέτει πολυετή εμπειρία.
Επίτιμοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης, Δήμαρχος Μήλου, Πρόεδρος επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης ΚΕΔΕ και Σπύρος Μπρέμπος, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Φυλής.
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν επιτυχημένα παραδείγματα προβολής και προώθησης ελληνικών τουριστικών προορισμών που κατάφεραν να κάνουν δυναμική είσοδο στον τουριστικό χάρτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια