Αδιαχώρητο στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης στην κοπή της Πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αδιαχώρητο στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης στην κοπή της Πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών

Σε πανηγυρικό κλίμα, για τα βραβεία και τις πανελλαδικές διακρίσεις που αποκόμισε την προηγούμενη χρονιά, έκοψε σήμερα, Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.
Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Ρούσσας αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του στη δυναμική επέκταση του Συλλόγου, με την εγγραφή εκατοντάδων νέων μελών που ανέδειξαν το Σύλλογο ως τον πολυπληθέστερο της Ελλάδος και οδήγησαν στη βράβευσή του από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία. Ο κ. Ρούσσας ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και έθεσε εκ νέου το αίτημα για την αποπεράτωση της Στέγης του Ηπειρώτη.

«Θεμελιώσαμε τη Στέγη του Ηπειρώτη, βάλαμε τα τούβλα την περίοδο 2007-2010 και τώρα το κτίριο σοβατίζεται. Εκτιμώ ότι μέσα στο 2018 θα είναι έτοιμο να παραδοθεί», διαβεβαίωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Διαχρονική χαρακτήρισε την ευθύνη για την μη ολοκλήρωση της Στέγης του Ηπειρώτη, που βαρύνει τις Διοικήσεις του Δήμου την τελευταία 7ετία,  ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Κώστας Κωνής. «Ήλπιζα φέτος να κόβαμε την πίτα στη Στέγη του Ηπειρώτη», είπε ο κ. Κωνής και απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο τόνισε: «Αν κόψουμε την πίτα του χρόνου στη Στέγη του Ηπειρώτη, κύριε Δήμαρχε δεσμεύομαι ότι θα σας βραβεύσουμε στην κορυφαία εκδήλωση των Ηπειρωτών, την Πίτα του Ηπειρώτη, εκεί που βραβεύονται οι μεγάλοι Ηπειρώτες», κατέληξε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κωνής. Πρόκληση, που αποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και το κτίριο θα τελειώσει και το βραβείο θα πάρω».

Ξεχωριστές στιγμές στην εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών πρόσφεραν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ενώ οι καταξιωμένοι Ηπειρώτες μουσικοί «έβαλαν φωτιά» με τα τραγούδια και το κλαρίνο τους στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης, ξεσηκώνοντας τους εκατοντάδες προσκεκλημένους.
Ο  Πετρο-Λούκας Χαλκιάς, οι Γιάννης και Σταύρος Καψάλης, ο Κώστας Μήτσης και ο Σάββας Σιάτρας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μετατρέποντας την κοπή της πίτας του Συλλόγου σε ένα πραγματικά τρικούβερτο ηπειρώτικο γλέντι.

    

Ακολουθεί βίντεο με το χαιρετισμό του  Δημάρχου Χρήστου Παππού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια