Με πολλές ευχές και πολλούς στόχους έκοψαν Βασιλόπιτα οι Θεσσαλοί του Δήμου Φυλής




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τους στόχους του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος» για το 2018 ανέλυσε την Κυριακή 28-1-18, ο πρόεδρος του Κώστας Νταρζάνος, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  Ο κ. Νταρζάνος παρουσίασε στον κόσμο το νέο διοικητικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πως η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου ενώ στις 11-2 ο σύλλογος θα συμμετάσχει, όπως είπε  στις καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου .
Ευχές στο Σύλλογο και τα μέλη του για καλή χρονιά απηύθυνε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα κάλαντα που έψαλλαν τα παιδιά του συλλόγου, ενώ αμέσως μετά την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Μηνάς εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου.
Καλή χρονιά σε όλους, ευχήθηκε ο Θεσσαλικής καταγωγής, Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στη νεολαία του Δήμου Φυλής.
Ο Πρόεδρος της Γρίζας και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καραϊσκάκης προέτρεψε τα μέλη να στηρίζουν το σύλλογο, κάλεσε τον κόσμο να δώσει ηχηρό παρών στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου για τη Μακεδονία και αφιέρωσε το κομμάτι του στο μικρότερο παιδί του συλλόγου.
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο για τη δράση του, ευχήθηκε χρόνια πολλά και υγεία σε όλους και αφιέρωσε το κομμάτι του στο πιο νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά ευχήθηκε και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Σονίδης που αφιέρωσε το κομμάτι του στο σύλλογο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια