Συνάντηση Κρεμύδα-Σπύρου για τη σχολική στέγη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Κρεμύδα-Σπύρου για τη σχολική στέγη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Συνάντηση με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής Παναγιώτη Σπύρου, με αντικείμενο τη σχολική στέγη, είχε, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τεκμηριωμένες προτάσεις της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και συμφωνήθηκε το πλαίσιο των υπηρεσιακών ενεργειών που πρέπει να γίνουν, ώστε να υλοποιηθούν, το ταχύτερο δυνατόν.
Εν συνεχεία οι δύο άντρες πραγματοποίησαν αυτοψία σε χώρους που προτείνονται για τη λειτουργία σχολείων.
Μετά την αυτοψία ο Γιάννης Κρεμύδας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το πρόβλημα της σχολικής στέγης βρίσκεται σε καλό δρόμο. «Με την καθημερινή δουλειά μας και με την ενεργή συμπαράσταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού έχουμε αναβαθμίσει τις κτιριακές υποδομές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σύντομα ολοκληρώνουμε και το πρόγραμμα της σχολικής στέγης, ώστε να δώσουμε προοπτική στη σχολική εκπαίδευση του Δήμου Φυλής. Ευχαριστώ, από καρδιάς τον Διευθυντή Παναγιώτη Σπύρου που με την εμπειρία και τη γνώση των ζητημάτων βρίσκεται, πάντα, στο πλευρό μας, έτοιμος να προσφέρει ό,τι του ζητηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια