Βίνα Ασίκη στο κανάλι Ε «Ο Δήμος Φυλής έχει φωτεινές πλευρές» (βίντεο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βίνα Ασίκη στο κανάλι Ε «Ο Δήμος Φυλής έχει φωτεινές πλευρές»
Τα φώτα της δημοσιότητας για μία ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσέλκυσε το Χοροθέατρο «Άμυνα» του Δήμου Φυλής και η αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη.
Έτσι μετά το πανελλαδικής εμβέλειας περιοδικό YOU που δημοσίευσε 6σέλιδο αφιέρωμα κατά το εορταστικό φύλλο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τον σχολιασμό του γεγονότος στην εκπομπή «Πρωϊνό» της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 τη σκυτάλη πήρε η δημοφιλής εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» του Μένιου Φουρθιώτη στο κανάλι Ε.
Παρουσιάζοντας αποσπάσματα από την φαντασμαγορική εμφάνιση του Χοροθεάτρου «ΑΜΥΝΑ» στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου η Βίνα Ασίκη έδωσε συνέντευξη στην δημοσιογράφο της εκπομπής Μένια Κούκου, η οποία τίμησε την εκδήλωση για δεύτερη φορά  φέρνοντας τις κάμερες στην πλατεία των Άνω Λιοσίων.
Απαντώντας στις ερωτήσεις της  με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει, η Βίνα Ασίκη επεσήμανε πως παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Φυλής και τα Άνω Λιόσια είναι γνωστά λόγω της υποβάθμισης που έχουν υποστεί από την ύπαρξη της χωματερής και την αυξημένη εγκληματικότητα, αυτό που τελικά κυριαρχεί είναι η φωτεινή πλευρά τους, στην οποία βασικό ρόλο παίζει ο πολιτιστικός πλούτος που διαθέτουν.
Στην ερώτηση αν σκέφτεται να επιστρέψει στο προσκήνιο η Βίνα ξεκαθάρισε πως αυτό που κυρίως την ενδιαφέρει είναι η ενασχόλησή της με τα παιδιά…
Δείτε στο ολιγόλεπτο video που ακολουθεί τι ακριβώς είπε!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια