ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Ο.Ε.


                                                   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
  Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στις 17-1-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε στην με αρ. 2 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τα παρακάτω θέματα:
1. Ανατροπή Αναλήψεων Υποχρεώσεων Οικονομικού Έτους 2017.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Γεώργιος Κλεισούρας)
2. Ψήφιση πίστωσης συνεχιζόμενων - υποχρεωτικών δαπανών.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Γεώργιος Κλεισούρας)
3. Ψήφιση πίστωσης Π.Ο.Ε. υποχρεώσεων και επαναδιάθεσή τους.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Γεώργιος Κλεισούρας)
4. Παροχή πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αλεξόπουλο Βασίλειο, για τη νομική στήριξη αιρετού του Δήμου Φυλής, ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατά τη δημόσια συνεδρίαση αυτού, η οποία θα διεξαχθεί στο Εφετείο Αθηνών στις 22-1-2018.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
5. Επικύρωση ενεργειών Δημάρχου περί ανάθεσης της υπηρεσίας για την «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ», δυνάμει της υπ’ αριθ.2/2018 απόφασής του και ψήφιση πίστωσης.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
6. Επικύρωση ή μη του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» με Α.Μ.:226/2017, προϋπολογισμού 65.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια Δήμητρα Τριβέλλα)
7. Επικύρωση ή μη του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου για την Π.Υ. «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Ε. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» με Α.Μ.:8Κ/2017 (Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ), προϋπολογισμού 73.656,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια Δήμητρα Τριβέλλα)
8. Επικύρωση ή μη του υπ’ αριθμ. 62703/2.12.2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» με Α.Μ.:76/2017 προϋπολογισμού 61.590,80€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια Δήμητρα Τριβέλλα)
9. Επικύρωση ή μη του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου για την «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΤΗΣ Κ.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» με Α.Μ.:5Κ/2017 (Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) προϋπολογισμού 162.298,24€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια Δήμητρα Τριβέλλα)
                                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                                     ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΠΠΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια