Λαϊκή Συσπείρωση: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ;

Πριν από λίγους μήνες, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  με δικαιολογία κάποια έργα , έκοψε την γραμμή Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια και σήμερα η γραμμή του προαστιακού από αεροδρόμιο έρχεται μέχρι τον σταθμό ΣΚΑ.
Με την διακοπή της γραμμής, κινητοποιήθηκε πολύς κόσμος γιατί η διακοπή αυτή δημιουργούσε πολλά προβλήματα, ακόμα και ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς αναγκάστηκε να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις.
Η κυβέρνηση έστειλε τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σπίρτζη, έκανε με τον Δήμαρχο Φυλής και με διάφορους ΄΄παρατρεχάμενους΄΄  περιοδεία στον σταθμό του Ζεφυρίου και υποσχέθηκε πως σύντομα θα λειτουργήσει. Όμως παρ’ όλο που είναι έτοιμος πάνω από ένα χρόνο δεν τον έχουν βάλει ακόμη σε λειτουργία.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 11/12/17 και ζήτησε από τον Δήμαρχο να πάρει πρωτοβουλίες για την επαναλειτουργία του προαστιακού μέχρι τα Άνω Λιόσια.
Επειδή ο αρχικός σχεδιασμός, ήταν ο προαστιακός να λειτουργήσει όπως λειτουργεί σήμερα, με τη μία γραμμή Κιάτο – Αθήνα και την άλλη Αθήνα – Αεροδρόμιο, εκφράζουμε τις ανησυχίες μας μήπως αυτό παγιωθεί και μείνει έτσι.
Η Γραμμή Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο, εξυπηρετούσε πάρα πολύ κόσμο και καλούμε αυτόν τον κόσμο να απαιτήσει την συνέχιση της λειτουργίας αυτής της γραμμής.



                                               Για την Λαϊκή Συσπείρωση

                                                 Δημήτριος Τσιουμπρής

                                                   Δημοτικός Σύμβουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια