Χρήστος Παππούς: Ρεαλιστικός και αναπτυξιακός ο Προϋπολογισμός του 2018 (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο προϋπολογισμός του 2018 είναι ρεαλιστικός, αποδίδει πλήρως τα οικονομικά μεγέθη του Δήμου Φυλής και θα του δώσει νέα αναπτυξιακή ώθηση, δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Μιλώντας στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  για την ψήφιση του προϋπολογιαμού  έτους 2018, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2017, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Προϋπολογισμός είναι ένα εργαλείο, χάρη στο οποίο εξασφαλίζεται η λειτουργία του Δήμου, η κατασκευή των αναπτυξιακών έργων, οι απαλλοτριώσεις, οι ρυμοτομικές αποζημιώσεις, η κοινωνική του πολιτική και η πολιτιστική του δραστηριότητα.
Αναφερόμενος στα οικονομικά μεγέθη δήλωσε ότι ο Δήμος σήμερα έχει ρυθμίσει τις υποχρεώσεις του, πληρώνει κανονικά τη μισθοδοσία του προσωπικού, τους προμηθευτές και τους ιδιοκτήτες που έχουν απαλλοτριωθεί οι ιδιοκτησίες τους και διαθέτει πλεόνασμα 28, 439 εκατ. ευρώ στο ταμείο του.
Είμαστε ένας ισχυρός Δήμος, πρώτος σε έργα σε όλη την Ελλάδα, που έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν, κατέληξε ο Χρήστος Παππούς και υπενθύμισε ότι το σχέδιο Προϋπολογισμού έχει ήδη εγκρίνει το Παρατηρητήριο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, γεγονός που αποδίδει την αξιοπιστία του.
Κλείνοντας κάλεσε την Οικονομική Υπηρεσία να στείλει άμεσα τον Προϋπολογισμό στον Ελεγκτή Νομιμότητας, όπως απαιτεί ο νόμος, ώστε το ταχύτερο δυνατό να αρχίσει η εφαρμογή του, που σηματοδοτεί μια νέα αναπτυξιακή φάση του Δήμου Φυλής.
Τέλος,  δεσμεύτηκε ότι τους προσεχείς μήνες θα έρθουν προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο οι οικονομικοί απολογισμοί της παρούσας θητείας του και συγκεκριμένα  των ετών 2015, 2016 και 2017. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια