Πρόσκληση προς τους συλλόγους κι άλλους μαζικούς φορείς στο Δήμο Φυλής


ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής - Δ. Αθήνας
oxi.xyta.filis@gmail.com // f/b: Δυτικό Μέτωπο


Προς τους συλλόγους κι άλλους μαζικούς φορείς στο Δήμο Φυλής

Αγαπητοί συμπολίτες,
Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για το γνωστό θέμα των νέων πολύ αρνητικών εξελίξεων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων όπως είναι η επέκταση της χωματερής, η προώθηση της χρήσης κάποιων από τα λατομεία Μουσαμά, Μελετάνι και ΤΙΤΑΝ και η αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ.
Με την ηλεκτρονική επιστολή μας στις 24/9, σας ενημερώναμε ότι αποφασίστηκε η συγκέντρωση υπογραφών μαζικά στον Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή. Είναι ένας από τους τρόπους, που υπάρχουν για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας μαζικά, αποφασιστικά και ενωτικά όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.   
Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 1400 υπογραφές και συνεχίζεται η προσπάθεια αυτή με αρκετούς μάλιστα δημοτικούς συμβούλους τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης να έχουν υπογράψει.
Παράλληλα μας έχουν ενημερώσει ως τώρα ότι στηρίζουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια κόντρα στην επέκταση και τα λατομεία οι ακόλουθες συλλογικότητες:
ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, Ομάδα πολιτισμού και δράσης Τέχνης ΔΡΩμενα, Σύλλογος Ζωφριάς, Σύλλογος Ηπειρωτών, Σύλλογος Τσουκλιδίου, Σύλλογος Λίμνης, Σύλλογος Επτανησίων, Σύλλογος Αγίου Ιωάννη και Σύλλογος Τριτέκνων.
Ζητούμε όσοι άλλοι σύλλογοι και φορείς έχουν πάρει ή θα πάρουν σχετικές αποφάσεις να μας ενημερώσουν ως την Κυριακή 19/11.
Θέλουμε να εκφραστεί και με αυτόν τον τρόπο η αντίθεσή μας σε όσα σχεδιάζονται και αποφασίζονται σε βάρος της ίδιας μας της ζωής, της δικής μας και πολύ περισσότερο των παιδιών μας. Ο στόχος είναι οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν, αν είναι δυνατό, να παραδοθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, την περιφερειάρχη Αττικής και στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
6/11/17



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια