ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΥΛΗΣ
Σωτήρη Πέτρουλα 20 Άνω Λιόσια, τηλ. 2102484797-6955503795

     Η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των 21 αδικοχαμένων συνάνθρώπων μας, ανάμεσά τους και 4 συμπολίτες μας κάτοικοι των Άνω Λιοσίων.
Η ΒΡΟΧΗ, ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ
     χρόνια τώρα από όλες τις προηγούμενες Κυβερνήσεις αλλά και τη σημερινή, με την άμεση ευθύνη και των Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
     σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα, αλλά και σήμερα αποδίδουν τις καταστροφές σε ανθρώπινες δραστηριότητες που «πληγώνουν τη φύση», φωτογραφίζοντας σαν βασικό υπεύθυνο την «τελευταία τρύπα της φλογέρας». Και πάνω σ’ αυτό χτίζουν μια άθλια προπαγάνδα που στην ουσία κατηγορεί τον ίδιο το λαό «γιατί τα ‘θελε και τα ‘παθε».
     Αυτή η βρώμικη επίθεση στους ίδιους τους ανθρώπους που είναι τα θύματα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής και η προσπάθεια της κυβέρνησης να τους καταστήσει συνυπεύθυνους στο πρόβλημα, είναι συνηθισμένο φαινόμενο μετά από φυσικές καταστροφές, γιατί θέλουν να συγκαλύψουν τα πολιτικά εγκλήματα διαρκείας που διαπράττονται από το αστικό κράτος, τις Κυβερνήσεις, τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές.
     Γι αυτό το λόγο δεν δίνουν προτεραιότητα στα βασικά έργα για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών όπως τα αντιπλημμυρικά, αφού δεν είναι επιλέξιμα από τους προϋπολογισμούς και τα κυβερνητικά κονδύλια. Άλλα είναι αυτά που προτάσσονται. Είναι αυτά που συμβάλλουν στην ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!
     Ο λαός έχει τη δύναμη κι όταν το αποφασίσει θα ανατρέψει αυτή την πολιτική.

     Η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους πληγέντες, δήλωσε παρούσα από την πρώτη στιγμή μαζεύοντας με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών (ΕΒΕ) Φυλής βοήθεια, την οποία και έστειλε ως πρώτη δόση στους πληγέντες. Η κίνηση αυτή είχε πολύ μεγάλη και θετική ανταπόκριση.
     Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δεύτερη δόση βοήθειας και καλούμε όλους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής (Σωτήρη Πέτρουλα 20), που θα είναι ανοιχτά Σάββατο 12-2 μ.μ. και Δευτέρα 12-2 μ.μ. και 6-8 μ.μ. συγκεντρώνουμε:


1.Τρόφιμα μακράς διάρκειας                                             
2.Λάδι
3.Μακαρόνια, φακές, φασόλια κ.λ.π.                             4.Κονσερβοποιημένο έτοιμο φαγητό
5.Ντοματοπελτέδες                                                                  
6.Μπισκότα, φρυγανιές κ.λ.π.
7.Γάλατα εβαπορέ                                                                     8.Χυμούς                                            



Για τη Λαϊκή Επιτροπή Φυλής

Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου-Φυλής

Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών Φυλής
Σωματείο Συνταξιούχων Φυλής-Καματερού
Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (μέλος ΟΓΕ)
Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (μέλος ΟΓΕ)
Επιτροπή ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Φυλής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια