Παρέδωσαν τα πράγματα που συγκέντρωσαν οι Επαγγελματοβιοτέχνες Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου

ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
Έδρα : Σωτ. Πέτρουλα 20, Άνω Λιόσια
Μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής

Χτες Κυριακή 19/11/2017, το σωματείο μας, παρέδωσε ρουχισμό, κουβέρτες, τρόφιμα, σχολικά είδη, φάρμακα και είδη υγιεινής στα σωματεία του Θριασίου για να δοθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας.
Δρώντας άμεσα, και με μεγάλη ανταπόκριση από συναδέλφους και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν αρκετά πράγματα που θα βοηθήσουν τον λαό του Θριασίου, σε αυτές τις πρώτες δύσκολες ώρες. Την παράδοση των πραγμάτων που μαζεύτηκαν, έκαναν ο Χειράκης Αλέξανδρος και Γραμμένου Θεοδώρα, μέλη του Δ.Σ της Ένωσης.
Αυτή την κατάσταση την έχουμε αντιμετωπίσει και εμείς στην περιοχή μας, ουκ ολίγες φορές και για αυτό καλούμε την διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας, αλλά και της αντισεισμικής θωράκισης και αντιπυρικής προστασίας.
Το θέτουμε ξανά τώρα το θέμα, πριν να είναι αργά, πριν δούμε τις εικόνες που είδαμε τις προηγούμενες μέρες, και στην περιοχή μας.
Αν η διοίκηση του Δήμου δεν προχωρήσει σε ότι είναι απαραίτητο ώστε να γίνουν τα αναγκαία έργα για την προστασία του λαού του δήμου μας, θα θεωρήσουμε σαν υποκριτική τη στάση της να μοιράσει πράγματα στους πληγέντες, μιας και αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά φροντίζεις από πριν, για να μην φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση.
Καλούμε και το λαό της περιοχής μας, πάνω από όλα τους επαγγελματίες το επόμενο διάστημα στον αγώνα για να ικανοποιηθούν άμεσα όλες οι διεκδικήσεις των σωματείων και των φορέων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια