Μέχρι το τέλος του μήνα η αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Για πρώτη φορά ανοιχτή στους αιμοδότες μέχρι το τέλος του μήνα η αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής
Την δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία για το έτος 2017 πραγματοποίησε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στα Άνω Λιόσια.
« Οι αιμοδότες που προσήλθαν και η «συγκομιδή» των φιαλών αίματος που συγκεντρώθηκαν μας δίνουν δυνάμεις να συνεχίσουμε. Οι ανάγκες για αίμα είναι πάντα μεγάλες και για αυτό θα πρέπει οι δημότες μας να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Η αιμοδοσία διαρκεί μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας και σώζει ζωές», υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος καλεί παράλληλα τους δημότες που δεν πρόλαβαν να προσέλθουν αλλά θέλουν να δώσουν αίμα, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία καθώς η αιμοδοσία θα παραμείνει  για πρώτη φορά ανοιχτή έως τις 30 Οκτωβρίου.
Οι δημότες είτε μπορούν να προσέλθουν μόνοι τους στο Θριάσιο Νοσοκομείο και να δώσουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φυλής, είτε να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο της υπηρεσίας 211 4115224 ώστε η κοινωνική υπηρεσία να τους εξασφαλίσει την μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Στην αιμοδοσία και αυτή τη φορά συμμετείχαν εκτός από τους εργαζομένους στο Δήμο και άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία προσήλθαν για πρώτη φορά προκειμένου να ενισχύσουν την Τράπεζα  Αίματος του Δήμου.
«Ευχαριστώ το προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου που βοήθησε στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, τους εργαζόμενους μας στην Υπηρεσία αλλά και τους εθελοντές που προσήλθαν είτε κατάφεραν να αιμοδοτήσουν είτε όχι» σημείωσε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την Αιμοδοσία στήριξε και αυτή τη φορά προσφέροντας στους αιμοδότες εμφιαλωμένα νερά και πορτοκαλάδες η εταιρία "ΒΙΚΟΣ" 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια