Τι απαντάει το εναπομείναν Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκων για τις τέσσερις παραιτήσεις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πραγματική θλίψη και εμείς στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου λάβαμε μια επιστολή παραίτησης η οποία έχει δημοσιευθεί και στο διαδίκτυο από τέσσερα μέλη. Επειδή ο σύλλογος μας είναι πλήρως διαφανής και δημοσιοποιεί τα θετικά αλλά και τα προβλήματα του θα θέλαμε να αναφέρουμε τα κάτωθι:
1.Απορίας άξιον ότι τα τέσσερα μέλη του Δ.Σ. πρόλαβαν να συναντηθούν, να συμφωνήσουν και να συντάξουν κοινό δελτίο τύπου αλλά δεν βρήκαν το χρόνο σε καμία συνεδρίαση να να διατυπώσουν τις ενστάσεις τους.
2.Τα περί περίεργων, τα περί δηλητηριασμού λειτουργίας και τα περί λάθος πορείας δεν θα τα σχολιάσουμε καν γιατί δεν τα κατανοούμε. Θα τα κατανοούσαμε αν υπήρχε οποιαδήποτε αντίδραση. Βέβαια αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί τα συγκεκριμένα μέλη εδώ και έξι μήνες, από την εκλογή δηλαδή του νέου διοικητικού, απουσιάζουν συστηματικά από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.
3.Θα σχολιάσουμε όμως και πολύ έντονα το τι νομίζουμε ότι πραγματικά συμβαίνει. Ποια είναι η λάθος πορεία που ο σύλλογος επέλεξε να ακολουθήσει; Η πετυχημένη συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής για τακτές διανομές στα μέλη μας που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη ενώ το προηγούμενο Δ.Σ. περιορίζονταν στην χρήση των συνδρομών των μελών του συλλόγου μας για αγορές τροφίμων καθώς και διατακτικές που μοιράζονταν αδιακρίτως ακόμη και σε ανθρώπους που δεν είχαν ανάγκη αφού η φορολογική τους δήλωση έφτανε τα τριάντα χιλιάδες ευρώ στερώντας τα με αυτό τον τρόπο από οικογένειες που είχαν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης; Ποια είναι η λάθος πορεία; Η επιτυχία των ιατρικών καρτών εξασφαλίζοντας την προστασία της υγείας εκατοντάδων παιδιών; Το ότι καταφέραμε σε διάστημα έξι μηνών να προγραμματίσουμε και να κάνουμε δράσεις που επί μία διετία το προηγούμενο Δ.Σ. και η πρόεδρος τους δεν κατάφερε ή δεν ήθελε να κάνει;
Δεν θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε γιατί είστε τροχοπαίδη και όχι συμβολή στο σύλλογο μας. Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα μέλη που θα πάρουν τη θέση σας θα βοηθήσουν περισσότερο γιατί εσείς απλώς δεν κάνατε τίποτα. Αυτό που πραγματικά σας ενόχλησε ήταν ότι ο σύλλογος λειτουργεί με πρόγραμμα και συνέπεια αντιλαμβανόμενος τις πραγματικές ανάγκες της κάθε οικογένειας και λειτουργία αμερόληπτα και όχι ψηφοθηρικά. 
Θα θέλαμε επίσης να σας παροτρύνουμε αντί να αναλώνετε το χρόνο σας να πιάνετε τα μέλη του συλλόγου μας και να αναλώνεστε σε κακοήθειες, να αποδεχθείτε έξι μήνες μετά τις εκλογές και τη δημοκρατική έκφραση των μελών μας και το εκλογικό αποτέλεσμα και να επιδοθείτε σε κάτι πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό. Σας ευχόμαστε οι επόμενες δράσεις και κινήσεις σας, άραγε με ποιανού την καθοδήγηση, να μας ξεπεράσουν και να επιδείξετε το έργο που δεν καταφέρατε τα προηγούμενα χρόνια. 
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια