Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη "ΜΑΘΗΤΕΙΑ" στο ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων



   Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη "ΜΑΘΗΤΕΙΑ" στο ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων. Εγγραφές από 3/10/2017 στις 14:00 έως 10/10/2017 στις 14:00, για τις ειδικότητες «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» και «Βοηθός Νοσηλευτών»
Η προαιρετική "τάξη μαθητείας" είναι εκπαίδευση στην πράξη σε χώρους εργασίας που οδηγεί σε ανώτερο πτυχίο ειδικότητας (επιπέδου 5) με αμοιβή και ασφαλιστική κάλυψη για τους μαθητευόμενους.
Μετά την ολοκλήρωση της Γ΄τάξης του ΕΠΑ.Λ. δίνεται (προαιρετικά) η δυνατότητα για μαθητεία 9 μηνών σε χώρους εργασίας του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
Οι μαθητές για 4 ημέρες ασκούνται στο χώρο εργασίας και για 1 ημέρα στο σχολείο σε εργαστηριακά μαθήματα στο Εργαστηριακό Κέντρο στα Άνω Λιόσια (2ο ΕΚ Δυτικής Αττικής).
Η μαθητεία είναι με αμοιβή και ασφάλιση για τους μαθητευόμενους.
Οι απόφοιτοι της τάξης μαθητείας, μετά από εξετάσεις πιστοποίησης, λαμβάνουν Πτυχίο Ειδικότητας επιπέδου 5.
Μπορούν να εγγραφούν σε τμήμα μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων και απόφοιτοι από άλλα ΕΠΑ.Λ.
Στην Μαθητείας που ξεκινά άμεσα για το ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων έχουν εγκριθεί θέσεις μαθητείας για τις ειδικότητες «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» (12 θέσεις) και «Βοηθός Νοσηλευτών» (10 θέσεις).
Σε επόμενη φάση της μαθητείας περισσότερες ειδικότητες στο ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων θα προσφέρουν τη δυνατότητα της μαθητείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής και αιτήσεις εγγραφής μελετήστε το συνημμένο έγγραφο (Απόφαση ΠΔΕ Αττικής)
ή επικοινωνήστε με το ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων:
ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων
Κωνσταντινουπόλεως 46-Άνω Λιόσια
Τηλ.2102473009
Fax.2102484059
e-mail: mail@1epal-an-liosion.att.sch.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια