Ευχάριστες εκπλήξεις για το Δήμο Φυλής προανήγγειλε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς(βίντεο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχάριστες εκπλήξεις για το Δήμο Φυλής προανήγγειλε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς
Την προοπτική να βρεθούν οι δημότες Φυλής μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις, στο αμέσως προσεχές διάστημα, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμαρχος έκανε τρεις επισημάνσεις:
  • Πρώτον μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο θα παραδοθεί το κτίριο της Πολεοδομίας και τα 8 τζιπ στην ΕΛΑΣ, για τη λειτουργία των υπηρεσιών ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. «Ζήτησα από τον κο Τόσκα να μου καθορίσει ημερομηνία παράδοσης στην οποία, ει δυνατόν, να παρευρεθεί και ο Πρωθυπουργός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.
  • Δεύτερον, μέχρι το τέλος του χρόνου θα αρχίσουν τα έργα αποχέτευσης ομβρίων στη Δροσούπολη, στη Λίμνη και στη Ζωφριά, με ταυτόχρονη αποκατάσταση 52 δρόμων. Επίσης σύντομα θα αρχίσει η ανάπλαση της Λεωφόρου Φυλής με προοπτική να μετατραπεί σε σύγχρονο ευρωπαϊκό δρόμο.
  • Τρίτον ο Δήμος Φυλής αναμένεται να προταθεί για το αριστείο των Δήμων, τον Οκτώβρη του 2018, καθώς έχει υπογράψει με την Περιφέρεια 16 προγραμματικές συμβάσεις, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι έχουν υπογράψει το πολύ μια ή δύο.
  • Τέταρτον ο Δήμος κινείται στο πλάνο της τουριστικής του ανάδειξης με την παρουσία συνεργείου της Ιρλανδικής και της Αμερικανικής Τηλεόρασης.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο εποικοδομητική και σκληρή αντιπολίτευση κι από τους δημότες προτάσεις που να μετατραπούν σε μελέτες και σε έργα. 
«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που άλλοι Δήμοι δεν έχουν έργα, εμείς έχουμε σε εξέλιξη 16 έργα συνολικού προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ», κατέληξε ο Δήμαρχος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου προσωπικά για τη βοήθεια προς το Δήμο Φυλής.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια