Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Προαστιακό Αθήνας,πληγώνει την εικόνα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η κατάσταση


   Η εικόνα, που μας έστειλε αγανακτισμένος επιβάτης τα λέει όλα, για την κατάσταση  που επικρατεί καθημερινά στον Προαστιακό Αθήνας με χιλιάδες επιβατών να συνωστίζονται στα 2 τρένα την ώρα που δρομολογεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ και 3 μήνες στην γραμμή του αεροδρομίου και μετά την αλλαγή δρομολογίων.
  Οι μηχανοδηγοί έχουν επανειλημένα εντοπίσει το πρόβλημα και έχουν ζητήσει ενίσχυση των δρομολογίων,καθώς εκτός των άλλων η κατάσταση αυτή προκαλεί σοβαρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια καθημερινά,ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, ωστόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν φαίνεται προς το παρών να ανταποκρίνεται,αφού ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία είναι η έλλειψη μηχανοδηγών, οι οποίοι διοχετεύονται κατά προτεραιότητα στις εμπορικές συμφωνίες της και πάντα με τους μηχανοδηγούς να εργάζονται 27-28 μέρες το μήνα για να βγει το σημερινό έργο.
 Εμείς όπως έχουμε υποχρέωση δηλώνουμε αλληλέγγυοι στα αιτήματα του επιβατικού κοινού που είδε την ποιότητα της μεταφοράς να αναβαθμίζεται σημαντικά με την είσοδο της ηλεκτροκίνησης στην Αθήνα,αλλά παράλληλα τα τρένα να αποτελούν είδος εν εξαφάνιση αφού στην γραμμή του αεροδρομίου με τα νέα δρομολόγια στην ουσία είχαμε την κατάργηση ενός δρομολογίου την ώρα !
 Ελπίζουμε οι αρμόδιοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να συγκινηθούν απο τις εικόνες και να δώσουν λύσεις,άμεσα καθώς η κατάσταση είναι σοβαρά προβληματική.
 Η ουσιαστική λύση φυσικά είναι μία και αφορά τις προσλήψεις μηχανοδηγών που θα δώσει και οριστικό τέλος στην τεράστια έλλειψη προσωπικού.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια