Η σιωπή είναι χρυσός ή συνενοχή;;;



Η σιωπή είναι χρυσός ή συνενοχή?
Μόνον χρυσός ΔΕΝ μπορεί να είναι η σιωπή όταν σιωπούμε για θέματα τα οποία αφορούν το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.
Δυστυχώς το Δ.Σ του Δήμου Φυλής για άλλη μια φορά φάνηκε πολύ λίγο μπροστά στις δραματικές εξελίξεις, οι οποίες συμβαίνουν στον τόπο μας και αφορούν στον ΧΥΤΑ Φυλής.
Την Τετάρτη 18/10/2017 και ώρα 14:30μ.μ, παρακολούθησα την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (ΕΕ) του ΕΔΣΝΑ . Κατόπιν παρέμβασης μου, στην εν λόγω επιτροπή, ενημερώθηκα από την αντιπρόεδρο της EE κα. Αφροδίτη Μπιζά , ότι μέχρι τα Χριστούγεννα του 2017, δηλαδή σε 2 μήνες από σήμερα θα έχουν χωροθετηθεί σχεδόν όλοι οι νέοι χώροι, οι οποίοι προορίζονται για ΧΥΤΥ ή ΧΥΤΑ στην Αττική. Στους χώρους αυτούς θα συμπεριλαμβάνονται και τα ανενεργά λατομεία της Αττικής (λατομείο Μουσαμά !!!!!!!! ).
Μετά από τα παραπάνω, κατέθεσα την 20η Οκτωβρίου 2017 στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής, επιστολή- αίτημα, με την οποία ζητούσα την άμεση σύγκληση του Δ.Σ με ένα και μοναδικό θέμα: τον ΧΥΤΑ Φυλής.
Και αντ΄ αυτού, η μεν πρόεδρος κα. Αρβανιτάκη, ΔΕΝ έφερε καν το θέμα προς ψήφιση ως όφειλε, ο δε κος. Καμπόλης (αντιδήμαρχος οικονομικών) έλαβε τον λόγο και εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, αποφάνθηκε ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα σύγκλισης Δ.Σ, με βάση τα γραφόμενα στην παρακάτω επιστολή μου.
Το τραγικό της υπόθεσης ΔΕΝ είναι ο χειρισμός του θέματος από τους δύο παραπάνω αιρετούς της διοίκησης Παππού, αλλά το γεγονός ότι ΟΥΔΕΙΣ δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης πήρε θέση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Ένα ζήτημα το οποίο ταλανίζει τον Δήμο μας για πάνω από 50 χρόνια και όπως πάνε τα πράγματα, δυστυχώς, θα συνεχίζει να ταλανίζει και τις επόμενες γενεές με τους λάθος χειρισμούς της διοίκησης Παππού.
Σας παραθέτω την επιστολή- αίτημα, την οποία κατέθεσα προς ψήφιση στο Δ.Σ, στις 20/10/2017.
Τα συμπεράσματα δικά σας ……………….. !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια