Άφθονο γέλιο στις "Καραμέλες Ούζου" του Γιάννη Γαλανόπουλου

  

   Αψηφώντας το κρύο και εφοδιασμένος με μπουφανάκι ,λόγω καιρού, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων για να απολαύσει την κωμωδία του Γιάννη Γαλανόπουλου μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου της Δροσούπολης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.
   Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία κατά την οποία απέσπασε δυνατό χειροκρότημα, η εξαιρετική κωμωδία ‘’Καραμέλες Ούζου’’ είχε μεγάλη επιτυχία και χάρισε άφθονο γέλιο στο κοινό των Άνω Λιοσίων. Οι έξυπνοι αλλά και ξεκαρδιστικοί διάλογοι ανάμεσα στο βοηθό σεφ Σταύρο Νικολαΐδη και το σερβιτόρο Δημήτρη Καμπόλη, η εξαιρετική σκηνοθεσία από το Σταύρο Νικολαΐδη αλλά και το πρωτότυπο ανατρεπτικό φινάλε που προβλημάτισε έντονα τους θεατές , ήταν μερικά από τα στοιχεία που  απογείωσαν την πρώτη συγγραφική προσπάθεια του Γιάννη Γαλανόπουλου η οποία δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες θεατρικές παραστάσεις.

   Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με γεύση καραμέλας ούζου έκλεισε μια βραδιά πολιτισμού και ελπίζουμε οι επόμενες συγγραφικές προσπάθειες του ταλαντούχου συντοπίτη μας Γιάννη Γαλανόπουλου να στεφθούν με την ίδια επιτυχία!




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια