Η συνεργασία του Συλλόγου Γονέων 9ου Δημοτικού με το Γιάννη Κρεμύδα έχει βρει λύσεις.


   O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού μετά την αγωγή που  προετοιμάζει κατά παντός υπευθύνου για τις συνθήκες που επικρατούν στο σχολείο ενημερώνει για την συνεργασία που έχει  με τον Πρόεδρο της Α ΕΣΕ Ιωάννη Κρεμύδα.
   Σε συνεργασία  με τον Πρόεδρο της Α ΕΣΕ, από το 2014 που ανέλαβε, έχουν βρει λύσεις που αφορούν την κτιριακή υποδομή του σχολείου που γιαυτό άλλωστε είναι υπεύθυνος.  Η καλή κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του σχολείου αποδεικνύουν ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται λύνονται. Ο κορεσμός του σχολείου είναι αυτός που δημιουργεί προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Η συνεργασία αυτή έλυσε τα προηγούμενα χρόνια τα προβλήματα εξεύρεσης χώρων που είχαν δημιουργηθεί. Αλλά και την φετινή χρονιά προσπάθησαν από κοινού ο Σύλλογος  και ο Πρόεδρος της Α ΕΣΕ να βρουν εφικτή λύση, πράγμα που φαίνεται δύσκολο αφού όλοι οι διαθέσιμοι χώροι έχουν γεμίσει.
  Ελπίζουν με την συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Α ΕΣΕ Ιωάννη Κρεμύδα και το κοινό τους αγώνα να πείσουν την πολιτεία για τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να μπορεί το σχολείο να λειτουργεί με κανονικούς ρυθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια