Με την συμμετοχή 75 ομάδων ολοκληρώθηκε το 1ο Street Ball 3X3 του Δήμου Φυλής



Σε κλίμα ενθουσιασμού με τη συμμετοχή 75 Ομάδων το 1ο Street Ball 3X3 του Δήμου Φυλής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε κλίμα ενθουσιασμού και με τη συμμετοχή 75 Ομάδων ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Street ball 3Χ3 στο Δήμο Φυλής που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια σε συνεργασία της FIBA και του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” κατά το διήμερο  30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι εκ των 75, συμμετείχαν και δύο ομάδες από το εξωτερικό με την πολύτιμη χορηγία της FIBA.
Κατά την τελετή λήξης ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” και φιλόξενος οικοδεσπότης της διοργάνωσης Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες των Ομάδων που συμμετείχαν δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση το Street ball 3Χ3 να γίνει θεσμός για τον Δήμο Φυλής και να μεταφερθεί και σε άλλες γειτονιές.
Ο Πρόεδρος εξάλλου είχε την χαρά να απονείμει τιμητική - αναμνηστική πλακέτα, στον παλαίμαχο Διεθνή και κορυφαίο Έλληνα Μπασκετμπολίστα Κώστα Τσατσαρή.
Εμβληματική παρουσία της διοργάνωσης και ο γνωστός αθλητικογράφος και διακεκριμένος μπασκετικός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής ο οποίος όπως ίδιος εξομολογήθηκε “βρίσκεται σε παλιά λημέρια!”.  Κατά το σύντομο χαιρετισμό του μάλιστα ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού όσο και τον Γιώργο Μαυροιεδή που του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναβρεθεί μετά από χρόνια στο Δήμο Φυλής, ο οποίος έχει μεγάλη μπασκετική παράδοση.
Εξαιρετική υπήρξε και η συμμετοχή  της πανέμορφης Έλενας Κρεμλίδου η οποία είχε την ευθύνη της παρουσίασης, με άρτια αποτελέσματα.   
Στις Ομάδες που διακρίθηκαν προσφέρθηκαν εισιτήρια για το FINAL FOUR FIBA 2018 στη Σερβία, αθλητικά υποδήματα και ρολόγια, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου στο 2ο Street Ball του Δήμου Φυλής.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια