Μυστικό δείπνο για εκλεκτούς το βράδυ της Τετάρτης.



    Παρόλο που οι αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται να ορίζονται προς το φθινόπωρο του 2019 και οι  ενδεχόμενες αλλαγές έχουν δρομολογήσει νέα δεδομένα. Αν και μέχρι να γίνουν υπολείπονται δύο χρόνια οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό που θα φέρουν αλλαγές στο χάρτη το παρατάξεων.  Όσο και να κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους ορισμένοι αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνονται γνωστές οι κινήσεις που κάνουν. 
   Κάτω από αυτές τις συνθήκες από ότι μαθαίνουμε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση αυτοδιοικητικών της περιοχής. Η συνάντηση έγινε σε μαγαζί επί της λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Η σχέση που έχει δημιουργηθεί μετά τις εκλογές του 2014 μεταξύ του Χρήστου Παππού και του Σάββα Σάββα είναι γνωστή. Αν και στο τραπέζι αυτό που ήταν ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητας Πολιτών Σάββας Σάββας λέγεται πως δεν συμμετείχε κανένα στέλεχος της διοίκησης Παππού.
     Δε γνωρίζουμε αν η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε από την ατολμία που δείχνει νεοεισερχόμενος αυτοδιοικητικός παράγοντας να μπει μπροστά, το σίγουρο είναι πως οι διεργασίες που πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο έχουν ξεκινήσει για τα καλά και από πολλές πλευρές.

Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια