Συνάντηση Δημάρχου με Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε» δεσμεύτηκε ο Χρήστος Παππούς στους διευθυντές Β’βαθμιας εκπαίδευσης

Τα παιδιά είναι το «κεφάλαιο» του Δήμου Φυλής και η παιδεία η βασική μας προτεραιότητα, διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τους διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Β’ΕΣΕ, Νίκου Χατζητρακόσια, εν’ όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς
Κανένα σχολείο δεν θα μείνει χωρίς χρήματα, δεσμεύθηκε ο Δήμαρχος Φυλής, ο οποίος ήδη έχει δώσει εντολή να δοθεί η χρηματική επιχορήγηση στους διευθυντές των σχολείων για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών. Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι τόσο η Σχολική Επιτροπή όσο και ο ίδιος, θα είναι καθ’ όλη τη σχολική χρονιά δίπλα στους διευθυντές ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων από την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς. «Όποιο ζήτημα και αν ανακύψει θα επιλυθεί άμεσα», διαβεβαίωσε ο Χρήστος Παππούς τους διευθυντές των σχολείων.
Ο Δήμαρχος εξήρε το έργο που υλοποιεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο Πρόεδρος της αρμόδιας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη στήριξη και τους διευθυντές των σχολείων για τη συνεργασία.
Οι διευθυντές των σχολείων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον κ. Χατζητρακόσια για την άψογη συνεργασία τους, τη στήριξη και την άμεση ανταπόκριση και επίλυση όλων των ζητημάτων. Δήλωσαν μάλιστα ευχαριστημένοι από την «ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας» που έχουν με τον κ. Χατζητρακόσια, στον οποίο βρίσκουν έναν Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής με ευήκοα ώτα που ανταποκρίνεται άμεσα στα ζητήματα της Δευτεροβάθμιας σχολικής κοινότητας.
Εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους για τις επισκευές και τη συντήρηση που πραγματοποιήθηκαν στις σχολικές εγκαταστάσεις, οι οποίες παρουσιάζουν μία από τις καλύτερες εικόνες των τελευταίων πολλών ετών, καθώς και για τον εξοπλισμό των σχολείων με υλικοτεχνικά μέσα, που αναβαθμίζει το μαθησιακό επίπεδο των μαθητών. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια