Καλωσόρισε επισήμους και αθλητικές αποστολές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς( βίντεο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλωσόρισε επισήμους και αθλητικές αποστολές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς
Αν ισχύει ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, σηματοδοτεί την επιτυχία μιας διοργάνωσης που φέρνει ξανά τη Χώρα και το Δήμο Φυλής στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο.
Χαιρετίζοντας την έναρξη των αγώνων, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, του Αντιπροέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης Θεοδώρου Χαμάκου, του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Δημήτρη Τραμπάκουλα και του πρώην Προέδρου Κώστα Θάνου ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς καλωσόρισε τις αθλητικές αντιπροσωπείες, τόνισε ότι αποτελεί τιμή για το Δήμο Φυλής η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.
Στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού απονεμήθηκε εκ μέρους της διοργανώτριας Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης τιμητική διάκριση για τη συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση. 
Εντυπωσίασαν το τρέιλερ των αγώνων που προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη και ένα εξαιρετικό θεατρικό δρώμενο με θέμα τη γέννηση και την εξέλιξη της πάλης στην αρχαία Ελλάδα, με μουσική υπόκρουση τον πολεμικό χορό Πυρρίχιο, που έπαιξε ποντιακό συγκρότημα. 
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος.
Πανταχού παρών ο συνονόματος του Δημάρχου Χρήστος Παππούς (του Κωνσταντίνου) που εκτός από την πολύχρονη παρουσία του στον αθλητικό χώρο από τη θέση του Διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου διαθέτει και την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης.
Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν τη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://unitedworldwrestling.org/sites/default/files/media/document/event/program/infos_09_athens_1.pdf
Η ομάδα των 8 κοριτσιών της Ελληνικής Αποστολής, τρία εκ των οποίων προέρχονται από το Δήμο μας, θα αγωνιστεί το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια