6 ήμερη εκδρομή στην Ιταλία από το Πεζοπόρο Φυλής "Η ΠΑΡΝΗΘΑ"


ΠΕΖΟΠΟΡΟΣ ΦΥΛΗΣ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ"
6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 21-26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017
ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ - ΙΤΑΛΟΦΩΝΗ ΕΛΒΕΤΙΑ . ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΜΝΕΣ Β.ΙΤΑΛΙΑΣ - ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
-> 1η ΗΜΕΡΑ 21/10/17: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΠΛΟΙΟ - ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ.
Αναχώρηση στις 12:00 μ.μ. από την Αθήνα για Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Φθάνοντας στην Πάτρα, άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους 17:30. Οι άνετοι χώροι του πλοίου, θα σας κάνουν να νοιώσετε σαν σε κρουαζιέρα. Καταστήματα αφορολόγητων ειδών, εστιατόρια, θα σας εξασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Διανυκτέρευση εν πλω.....
-> 2η ΗΜΕΡΑ 22/10/17 ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ
Άφιξη στην Ανκόνα στις 14:00 και άμεση αναχώρηση για την πόλη των ερωτευμένων, την όμορφη ΒΕΡΟΝΑ. Γρήγορη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γνωριμία και περιήγηση στην αιώνια πόλη των εραστών του Σαίξπηρ, να θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις πλατείες Ντέλε Έρπε & Ντει Σινιόρι, οι οποίες περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτήρια, και φυσικά το αρχοντικό των Καπουλέτων και το θρυλικό ''μπαλκόνι της Ιουλιέτας'’. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
-> 3η ΗΜΕΡΑ 23/10/17 ΜΑΤΖΟΡΕ – ΣΤΡΕΣΑ – ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΜΙΛΑΝΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την λίμνη ΜΑΤΖΟΡΕ. Η διαδρομή γύρω από την δυτική όχθη της λίμνης, θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές μιας από τις γνωστότερες, και την δεύτερη σε μέγεθος λίμνη της Ιταλίας, η οποία εκτείνεται ως τα σύνορα της Ελβετίας. Στο κέντρο της περιοχής της λίμνης Ματζόρε είναι η παραθαλάσσια πόλη ΣΤΡΕΣΑ, κωμόπολη με ευχάριστο κλίμα, το πιο τουριστικό θέρετρο της λίμνης, γνωστό για τους ευωδιαστούς της κήπους, για την αλησμόνητη θέα που προσφέρει στα απέναντι νησάκια ΜΠΟΡΟΜΕΟ...
Αναχώρηση για το μαγευτικό ΚΟΜΟ, τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της λίμνης ΚΟΜΟ. Το ΚΟΜΟ είναι, αναμφισβήτητα, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Β. Ιταλίας. Η λίμνη ΚΟΜΟ, είναι η πιο μαγευτική απ' όλες τις ιταλικές λίμνες, με πλούσια βλάστηση και ειδυλλιακά χωριά, ενώ η ενδοχώρα της είναι ένα μωσαϊκό από δασώδεις λόφους και βραχώδη βουνά. Για να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή, σας προτείνουμε μια μίνι κρουαζιέρα με τα καραβάκια που διασχίζουν την λίμνη ΚΟΜΟ. Μετάβαση στην ΕΛΒΕΤΙΑ και επίσκεψη στο ΛΟΥΓΚΑΝΟ, πάνω στην ομώνυμη λίμνη. Χρόνος ελεύθερος.
Στο δρόμο της επιστροφής μας, θα επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο ΜΙΛΑΝΟ, όπου θα δούμε το Castello d'Angelo, τις εμπορικές οδούς Dante και Vittorio Emmanuelle, την περίφημη Σκάλα, το χρυσό τετράγωνο της μόδας, το Δημαρχείο, και το εντυπωσιακό Ντουόμο. Επιστροφή στην Βερόνα, δείπνο και διανυκτέρευση.
-> 4η ΗΜΕΡΑ 24/10/17 ΒΕΡΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΙΤΣΕΝΖΑ
Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την ''πόλη των Δόγηδων'' και των καναλιών, που είναι κτισμένη πάνω σε 119 νησιά, που περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες. Θα μεταβούμε στο Τρονκέττο, και με τα βαποράκια θα φτάσουμε στην πλατεία του Αγ. ΜΑΡΚΟΥ, με τον ομώνυμο, επιβλητικό ναό. Θα δούμε το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, την Γέφυρα των Στεναγμών και την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Κατάληξη σ' ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Προαιρετική βόλτα με τις γόνδολες με τον όμορφο γονδολιέρη. Στην επιστροφή μας θα συναντήσουμε την γραφική πόλη ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ, η οποία χρωστά την φήμη της στον πρωτοποριακό αρχιτέκτονα Αντρέα Παλάντιο. Η βασιλική του με τις κιονοστοιχίες δωρικού και ιωνικού ρυθμού, και το μοναδικό Theatro Olimpico ανήκουν στα αριστουργήματα της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στην Βερόνα, δείπνο και διανυκτέρευση.
-> 5η ΗΜΕΡΑ 25/10/17 ΒΕΡΟΝΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΛΟΙΟ - ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στις καμπίνες, απόπλους στις 13:30. Ταξιδεύουμε στο Ιόνιο, με τις καλύτερες αναμνήσεις, και απολαμβάνοντας τους άνετους χώρους του πλοίου, τα καταστήματα των αφορολόγητων ειδών, τα μπαρ, τα εστιατόρια, ντίσκο, θα μας εξασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι.
->6η ΗΜΕΡΑ 26/10/17 ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Φτάνουμε στην Πάτρα στις 14:30. Επιβίβαση στο πούλμαν, αναχώρηση -με ενδιάμεσες στάσεις - για Αθήνα, όπου θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα
ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο 460,00 €, σε μονόκλινο 520,00 €.
Περιλαμβάνει:
• Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Εισιτήρια πλοίων Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε 4κλινες καμπίνες ΑΒ4 με Anek-Superfast
• 3 Διανυκτερεύσεις στην Βερόνα στο ξενοδοχείο Borghetti 3*
• Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα)
• Έμπειρος αρχηγός από Ελλάδα για όλη την διάρκεια του ταξιδιού
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ
• Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
• Βαπορέτο Βενετίας (20,00 € περίπου)
• Είσοδος σε μουσεία - Αρχαιολογικούς χώρους
• Ό, τι δεν αναφέρεται..(και φυσικά τα ψώνια στο Μιλάνο)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 1/2 της τιμής έως
25 /9/2017.Τηλ.επικοινωνίας: 210-2411765, κιν.6972325727

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια