ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΑ ΧΑΜΕΝΟ ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκίνησε ο Γιάννης Μαυροειδάκος μιλώντας στα ΖΕΦΥΡΕΙΑ για την απώλεια του Ντίνου Παπαγεωργίου
Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, στα ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2017, όταν κατά τον χαιρετισμό του στις βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών του Ζεφυρίου, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, αναφέρθηκε στον πρόωρα χαμένο Ντίνο Παπαγεωργίου.
«Πριν λίγες μέρες έφυγε άδικα από τη ζωή ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μεγάλος αθλητής, ένας άξιος προπονητής, ο αστυνομικός Ντίνος Παπαγεωργίου», ανέφερε ο Γιάννης Μαυροειδάκος και το κοινό ξέσπασε σε δυνατό χειροκρότημα.
«Επί σειρά ετών, αφιλοκερδώς, χωρίς ποτέ να ζητήσει το παραμικρό ή να διαμαρτυρηθεί για κάτι, δίδαξε στους αθλητές του ΔΑΣ Ζεφυρίου αλλά και όλους, όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, ήθος, αξιοπρέπεια και ανιδιοτελή προσφορά», είπε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, υπογραμμίζοντας ότι αν και ο Ντίνος Παπαγεωργίου δεν γεννήθηκε και δεν μεγάλωσε στην περιοχή, ωστόσο αγάπησε πολύ αυτόν τον τόπο. «Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν», ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος και ζήτησε απ’ όσους τον γνώριζαν να μην τον ξεχάσουν.
Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, βράβευσε τον γιο του Ντίνου Παπαγεωργίου, Γιώργο, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της περιόδου 2016-2017, στο άθλημα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης. «Είναι άξιος συνεχιστής του πατέρα του», υπογράμμισε ο Γιάννης Μαυροειδάκος και ανακοίνωσε ότι πέτυχε να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, αν και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. «Θέλει να γίνει αστυνομικός», ανέφερε ο Γιάννης Μαυροειδάκος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, «κι εμείς του ευχόμαστε να ξαναπροσπαθήσει και να συνεχίσει αυτό που έκανε ο πατέρας του, ο οποίος αποτέλεσε παράδειγμα για όλους μας», κατέληξε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια