ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ «ΕΛΙΩΣΕ» ΤΟΝ ΡΩΣΟ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

     
Δευτέρα πρωί και δε θα μπορούσε να είναι άλλη η πρώτη είδηση. 
Ο Αλέξανδρος Παπαδάτος επιστρέφει χρυσός ολυμπιονίκης από την Τουρκία. Στον τελικό, ο αθλητής του συλλόγου Λεωντίδες Άνω Λιοσίων νίκησε τον Ρώσο Evgeny Zheltukhin με 4-1, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα.Στα ημιτελικά είχε αποκλείσει με 1-0 τον Τούρκο Cemil Simsek Oguzhan, μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό. Αλλά οι διαθέσεις του Αλέξανδρου φάνηκαν από την αρχή αφού στο πρώτο αγώνα κέρδισε τον αθλητή από το Καζακστάν που ήταν και ο
πρώτος στον κόσμο. Η πρώτη θέση εκτός από το χρυσό μετάλλιο έφερε και το
Εθνικό Ύμνο να ακουστεί μέσα στην Τουρκία.
Ακολουθούν οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή του Νίκου Αποστόλου όπως τις ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σηκωσε την ΕΛΛΑΔΑ ψηλα. 
Ακουστηκε ο Εθνικος υμνος μεσα στην Τουρκια και η Ελληνικη σημαια ανεβηκε στο πιο ψηλο σκαλι του βαθρου. Στο προσωπο αυτου του παλικαριου δικαιονται οι αγωνες τοσων χρονων.Στο μεγαλο αυτο ταξιδι απο το 1990 εως σημερα, δικαιονονται και οι αγωνες ολων των παιδιων που περασαν απο το μεγαλο σχολειο της Παλης των Ανω Λιοσιων. Αγωνες σκληροι, περασαμε πολλα, αγωνιες, χαρες, λυπες, αλλα ειμαστε εκει και παλευουμε δεν γονατισαμε ποτε και σημερα δικαιωθηκαμε. 
Θελω να ευχαριστησω ολους τους μαθητες μου που περασαν απο τα χερια μου γιατι η επιτυχια του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ειναι και δικια τους επιτυχια.Ευχαριστω και ολους τους ανθρωπους που ολα αυτα τα χρονια ειναι διπλα μας, μας σεβονται και μας στηριζουν και θελω να τους δωσω μια υποσχεση ,οσο θα με εχει ο Θεος καλα θα δινω ολον τον εαυτο μου και θα παραδιδουμε στην κοινωνια σωστους ανθρωπους και πρωταθλητες..
Ζητω η Παλη των Ανω Λιοσιων.
Ζητω η Πατριδα μας!!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια