Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τεχνικά εφικτό το αίτημα των κατοίκων των Άνω Λιοσίων










 






Τα πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας  που στάλθηκαν από επιβάτες του Προαστιακού σε blog των μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη διακοπή των δρομολογίων έφεραν νέες πληροφορίες στην επιφάνεια. Με κατηγορηματικό τρόπο  καταρρίπτουν το επιχείρημα της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αφού όπως με χαρακτηριστικό τρόπο αναφέρουν "απόλυτα δίκαιο και εφικτό τεχνικά στην υλοποίηση του"  το αίτημα του επιβατικού κοινού .
Ας  δούμε τι αναφέρουν:

Να επεκταθεί το τοπικό μέχρι Λιόσια- Να ανακοινωθούν άμεσα τα δρομολόγια

Πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας από επιβάτες του Προαστιακού Αθήνας έχουν έρθει στο στέκι τις τελευταίες 2 μέρες καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αν και τα νέα δρομολόγια ξεκινούν την Κυριακή, δεν έχει ακόμα ενημερώσει για

τις νέες ώρες αναχώρησης και άφιξης στους σταθμούς.

Επίσης, πολλοί επιβάτες επικοινώνησαν μαζί μας διαμαρτυρόμενοι για το θέμα του σταθμού Λιοσίων όπου πλέον η Προαστιακή συγκοινωνία περιορίζεται σε 1 δρομολόγιο την ώρα, από 3 που υπήρχαν μέχρι σήμερα και αυτό με προορισμό την Αθήνα.
Οι πολίτες της Δυτικής Αττικής διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν την επέκταση του τοπικού δρομολογίου μέχρι τα Λιόσια (αντί για ΣΚΑ) και φυσικά την άμεση δρομολόγηση και δεύτερου τοπικού.
Θεωρούμε ότι το αίτημα είναι απόλυτα δίκαιο και εφικτό τεχνικά στην υλοποίηση του.
Αναμένουμε τις απαντήσεις απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία πρέπει άμεσα να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για τις νέες ώρες άφιξεις και αναχώρησης των δρομολογίων.

Το στέκι της έλξης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια