Συνελήφθη 18χρονος, που είχε κάνει 20 διαρρήξεις στα Άνω Λιόσια



Θοδωρής Παναγιωτίδης
  Ο 18χρονος συνελήφθη από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ύστερα από αναζητήσεις στα Άνω Λιόσια και μετά από δύο απανωτές διαρρήξεις τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης.
Συνελήφθη ύστερα από αναζητήσεις, βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 18χρονος Ρομά, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα εισήλθε σε δύο σπίτια στην περιοχή και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους και διέφυγε.
AdTech Ad

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άνω Λιοσίων, οι δράστης,
μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, από τον περασμένο Απρίλιο, προέβαινε συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από οικίες στα Άνω Λιόσια και στις Αχαρνές.
Ειδικότερα, παραβίαζε τις θύρες εισόδου και στην συνέχεια, ανεξάρτητα της παρουσίας των ενοίκων, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί επιπλέον 19 περιπτώσεις κλοπών από οικίες, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Πηγή:http://news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια