VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το αλισβερίσι της χλιδάτης «καμόρα» των Ρομά στη Δυτική Αττική

Video thumbnail for σπειρα
Τη δράστη της συμμορίας των εμπόρων ναρκωτικών που δρούσε στη Δυτική Αττική κατέγραψε με κάμερες  η δίωξη ναρκωτικών. Στο video ντοκουμέντο που ακολουθεί φαίνεται το παράνομο αλισβερίσι της συμμορίας με χρήστες ναρκωτικών,  λίγο πριν γίνει η επέμβαση της αστυνομίας.
Εντελώς απροκάλυπτα, λες και πρόκειται για πλανόδιο πωλητή, ο έμπορος ναρκωτικών πιάνει από το πρωί πόστο έξω από μια μονοκατοικία στο Μενίδι. Μόλις που προλαβαίνει να απλώνει τα ναρκωτικά που έχει χύμα μέσα σε πλαστικές σακούλες και αμέσως αρχίζουν να συρρέουν από παντού οι υποψήφιοι πελάτες. Δεκάδες τοξικομανείς που από τα χαράματα ακόμη, έχουν καταφτάσει στην περιοχή από όλη
την Αθήνα, για να προμηθευθούν  τη δόση τους.
Κάποια στιγμή η κάμερα της δίωξης ναρκωτικών που παρακολουθεί τη εγκληματική δράση της συμμορίας, καταγράφει μια νεαρή μαυροφορεμένη γυναίκα.
Ο έμπορος ναρκωτικών πιάνει από το τοιχάκι της μάντρας όπου έχει απλωμένη την πραμάτεια του μια άσπρη σακούλα γεμάτη ναρκωτικές ουσίες. Η νεαρή γυναίκα παίρνει στα χέρια της την πλαστική σακούλα και απομακρύνεται από τη γειτονιά. Λίγα λεπτά αργότερα η κάμερα της αστυνομίας την καταγράφει ξανά, αυτή τη φορά να μοιράζει το περιεχόμενο της σακούλας σε μια παρέα τοξικομανών που την περίμεναν υπομονετικά σε ένα χωματόδρομο.
Αυτή τη δράση του αδίστακτου κυκλώματος στα Άνω Λιόσια είχε καταγράψει μόλις δύο μήνες πριν και το τηλεοπτικό συνεργείο του Star, ακολουθώντας την ΟΠΚΕ, την ειδική μονάδα της αστυνομίας για την καταπολέμηση της σκληρής εγκληματικότητας.
Η συμμορία που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, δρούσε στα πρότυπα της Καμόρα. Ήταν τουλάχιστον 18 άτομα, άνδρες και γυναίκες  με δεσμούς αίματος μεταξύ τους. Μια ολόκληρη φαμίλια που ζούσε μέσα στη απόλυτη χλιδή με βίλες εκατομμυρίων και αυτοκίνητα υπερπολυτελείας τα οποία ανέβαζαν ακόμη και με ασανσέρ στο σαλόνι του σπιτιού. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.E Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια