Άνευ προηγουμένου η συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Χατζητρακόσια.



     Μικρή αποδείχτηκε και η αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στο Δημαρχείο Φυλής για να χωρέσει τον κόσμο που παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου ποιημάτων του Νίκου Χατζητρακόσια. Η παρουσίαση της συλλογής του που έγινε από τη φιλόλογο-ποιήτρια Σοφία Σκλείδα αλλά και από την κοινωνιολόγο-συγγραφέα Νατάσα Γκουτσικίδου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου καθ όλη  τη διάρκεια της εκδήλωσης. Μέσα από τα ποιήματά του όπου κυρίαρχη θέση έχουν η αγάπη και
ο έρωτας, φαίνεται μία άλλη ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του . Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο κάποια από τα ποιήματά του έχουν  μελοποιηθεί .



Ο αγαπητός πολιτικός από φίλους και αντιπάλους, Νίκος Χατζητρακόσιας με τη χτεσινή κοσμοσυρροή που υπήρχε στην παρουσίαση του βιβλίου του  ανέδειξε κατά την άποψή μας ακόμη μερικά πράγματα. Τη δίψα του κόσμου για κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα που δίνει τροφή στη ψυχή του, αλλά και την ανάγκη να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος  να μπορεί να στεγάζει  ανάλογες εκδηλώσεις. Μια ιδέα που μας έρχεται αυθόρμητα στη σκέψη μας είναι η δημιουργία ενός πολυχώρου ώστε να μπορεί να φιλοξενεί όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.
Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη χτεσινή εκδήλωση αλλά και την ουρά που σχηματίστηκε  για να εξασφαλίσουν όσοι ήθελαν το  βιβλίο που πρόσφερε:
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια