Στον εξαίσιο χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου στην «Πηγή» της Χασιάς πάει η Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου


Σε όλες τις παραστάσεις που ανέβηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου στις 26 και 28 Μαΐου, καθώς και στις 3 και 4 Ιουνίου, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από ένα ενθουσιώδες κοινό!
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφάνη που ανέβασε φέτος η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου και η Στέλλα Νικολοθανάση, σπάει… «Ταμεία!»  Για την ακρίβεια θα έσπαγε, αν η είσοδος δεν ήταν Ελεύθερη!
Κι επειδή οι τέσσερις φορές αποδείχθηκαν πολύ λίγες, η ΘΟΖ, πάει γι’ άλλα! Σε έναν χώρο μυσταγωγικό και υπέροχο που αν μην τι άλλο ταιριάζει στην εμβληματική Αρχαία και πάντα επίκαιρη κωμωδία του Αριστοφάνη.
Το Σάββατο  λοιπόν στις 10 Ιουνίου, η παράσταση θα ανέβει στο Ανοιχτό Θέατρο στη
θέση «Πηγή» της Χασιάς…
Όσοι την είδατε, να ξαναπάτε, γιατί αυτή τη φορά, θα τη δείτε από άλλη οπτική γωνία: Σε έναν χώρο και σ’ ένα τοπίο που δεν φαντάζεστε!  Κι όσοι δεν την είδατε, να πάτε το δίχως άλλο, γιατί αν τη χάσετε,  θα… χάσετε! Στην «Πηγή» της Χασιάς λοιπόν,  στις 10 Ιουνίου στις 20 και 15 με Είσοδο Ελεύθερη.
Για την ώρα δείτε το video της υπόκλισης από την τελευταία παράσταση στις 4 Ιουνίου στο Ζεφύρι αλλά και το μικρό εξαίσιο «video – Πρόσκληση» του Νίκου Χριστοδουλή που περιλαμβάνει όμορφες εικόνες από το ανοιχτό θέατρο στην Πηγή της Χασιάς







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια