Μιχάλης Οικονομάκης: Το κράτος και όχι ο Δήμος είναι αυτό που δε εφαρμόζει αυτά που ζητάτε.(βίντεο)


        Ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος δήμου Φυλής Μιχάλης Οικονομάκης σαν γέννημα θρέμμα της περιοχής αλλά και με την επιχείρησή του να βρίσκεται δίπλα σε ένα από τα προβληματικά σημεία της περιοχής. Δε δέχομαι την άδικη επίθεση που γίνεται ειδικά από άτομα που  όσες φορές και ότι ώρα  μου ζήτησαν ήμουν δίπλα τους για να τους βοηθήσω. Ειδικά τα τρία περίπου χρόνια που έχει αναλάβει η διοίκηση του Χρήστου Παππού  για το θέμα της παραβατικότητας έχει συντάξει η πολεοδομία 126 πρωτόκολλα κατεδάφισης για παράγκες αλλά οι κρατικές υπηρεσίες τις το απαγορεύουν. Δεκάδες συναντήσεις με τους εξωραϊστικούς συλλόγους για αυτά τα θέματα. Αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τους αρμόδιους Υπουργούς που θα φέρουν νέες υπηρεσίες αστυνόμευσης. Τον Αύγουστο θα παραδοθούν  τα οκτώ αυτοκίνητα
που αγόρασε ο Δήμος Φυλής για την Ελληνική Αστυνομία για να έχει καλύτερη αστυνόμευση η περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή του κτηρίου της Πολεοδομίας με τις προδιαγραφές που ζήτησαν ώστε να εγκατασταθούν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. που έρχονται στην περιοχή.  Το Φθινόπωρο θα εγκατασταθούν σε αυτό το κτήριο και οι μονάδες ΟΠΚΕ που θα δρουν στην περιοχή. Επίσης η διοίκηση του  Δήμου Φυλής έχει αναλάβει την συντήρηση των περιπολικών όποτε χρειάστηκε ώστε να μην υπάρχει  ούτε λεπτό που η ΕΛ.ΑΣ. να μη ξεμείνει  από όχημα.
      Τέλος ανάφερε και για τους αγώνες που έδωσε στα Υπουργεία ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ώστε να μην καταργηθεί κανένα αστυνομικό τμήμα τη στιγμή που στις γύρω περιοχές αυτά έκλεισαν.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια