Σε ορνιθοτροφείο μετατράπηκε το σημερινό Δ.Σ.(βίντεο)


     Το σημερινό συμβούλιο άνετα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν ορνιθοτροφείο, αφού για αυτό φρόντισαν οι:  Κώστας,   Μήτσος,Τάκης. Οι δύο πρώτοι χρησιμοποίησαν τα δημοφιλή πτηνά της κότας και του παγονιού για να χαρακτηρίσει ο ένας τον άλλο. Ο τρίτος από μόνος του ανέφερε πως το 2011 που ανέλαβε αποφάσισε να κάνει την πάπια.    Όλα αυτά ξεκίνησαν γιατί
χάθηκαν από το κοτέτσι κάποιες χιλιάδες πίτουρα.
   Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα επίμαχα θέματα που πυροδότησαν αυτήν την κοκορομαχία ήταν σχετικά με τον ισολογισμό και απολογισμό του ΝΠΔΔ "Η ΠΆΡΝΗΘΑ"  για τα έτη 2013 και 2014 επί διοικήσεως Κώστα Σκαματζούρα. Πιο συγκεκριμένα από ότι ειπώθηκε από το Δημήτρη Καμπόλη βάση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών υπάρχουν δυο θέματα προς διερεύνηση την επίμαχη περίοδο. Το πρώτο είναι πως ενώ έφυγαν από το ταμείο του δήμου περισσότερα από 600.000€ αυτά δεν έφτασαν ή δε φάνηκαν στο ταμείο του ΝΠΔΔ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ".Το δεύτερο είναι πως ενώ στις 31-12 στα βιβλία  το ταμείο που είχε  "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" 300.000€ και κάτι ψιλά την επόμενη μέρα αυτά έγιναν στα βιβλία 100.000€ και κάτι ψιλά. Εδώ ήταν
που ήρθαν και τα συμπαθέστατα πτηνά όταν ο  Καμπόλης είπε στο Σκαματζούρα  να πάψει να κάνει  το "παγόνι" για τα λεφτά που λείπουν. Αμέσως απάντησε ο  Κώστας Σκαματζούρας που ήταν  εκτός εαυτού  να του επιστέφει το  χαρακτηρισμού του παγονιού αφού όπως είπε χαρακτηριστικά   εσύ είσαι "παγόνι" και  "κότα"μαζί . Κάπου εκεί μπήκε στη κουβέντα και ο Δημήτρης Μπουραΐμης και να λέει πως εμείς το 2011 που αναλάβαμε ενώ βρήκαμε σημεία και τέρατα ειδικά στο πρώην Δήμο Άνω Λιοσίων προτιμήσαμε να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς να κάνουμε έλεγχο. Αυτό όμως προσπάθησε να το πάρει πίσω λίγο αργότερα εκεί μπήκε στην συζήτηση και ο επικεφαλής της ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργο Αβράμη και να ζητάει από το Μπουραΐμη να ξεκαθαρίσει τελικά αν συγκάλυψε πράγματα το 2011 ή αν έλεγε ψέματα για τα σημεία και τέρατα.
   Ο Κώστας Σκαματζούρας ψήφισε τα επίμαχα θέματα με τον όρο αυτά τα στοιχεία να πάνε και στους ανάλογους ελεγκτικούς φορείς ώστε να πάψουν να υπάρχουν σκιές γύρω από αυτόν. Εκεί ήταν που ήρθε και το άδειασμα του από το Μπουραΐμη που τα καταψήφισε. Κάτι παρόμοιο είχε πράξει ο Μπουραΐμης και σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο τότε για τον Κυριάκο Χατζηλέρη.
  Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η λεκτική επίθεση που έκανε ο Μπουραΐμης προς 3-4 υπαλλήλους του δήμους κατηγορώντας τους για διάφορα θέματα.
   Τελειώνοντας θα θέλαμε να πούμε και για την είδηση που βγήκε από το Σκαματζούρα πως δε θα σταματήσει να ασχολείται με τα κοινά και θα κατέβει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Προσδιορίζοντας  όμως τον Οκτώβριο για περισσότερες πληροφορίες.

Παραπονιάρης









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια