Έρχεται η παιδική χαρά και των μεγάλων.


  Πριν τρία χρόνια αντικρίσαμε αυτά τα όργανα σε παιδική χαρά του Περιστερίου. Λίγο αργότερα τα είδαμε και σε παιδική χαρά στην Πετρούπολη. Είναι όργανα γυμναστικής που είναι κατάλληλα εκτός από τους μικρούς επισκέπτες της παιδικής χαράς πολύ περισσότερο για μεγαλύτερα ως και πολύ μεγάλα "παιδιά" . Όταν είδαμε να γυμνάζονται σε αυτά οι συνοδοί των παιδιών από τις πρώτες
σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μας ήταν πως τέτοια δε θα τα δούμε ποτέ στα Άνω Λιόσια.
  Σε λίγες μέρες αυτά τα όργανα θα είναι στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής στην νέα πλατεία στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που είδαμε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της Περιφερειακής συμβούλου Αριστέας Βάβουλα .
  Το σίγουρο είναι πως αυτήν την πλατεία όσοι την επισκεφτούν θα νιώσουν παιδιά.
Ας δούμε τι έγραψε και εικόνες από την πλατεία στολίδι της περιοχής:

Σήμερα το πρωί, ως πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης για το έργο: "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ Ο.Τ. 322Α ΚΑΙ 322Β Π.Ε. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ" κάλεσα την επιτροπή να δούμε τη νέα παιδική χαρά και χώρο αθλοπεδιών που ειναι έτοιμα. Μένει μόνο η ηλεκτροδότηση της και πρόκειται για ένα στολίδι, σε μια περιοχή που έλειπε πράγματι ένας τόπος αναψυχής για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια