Δήλωση του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη για το οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη


   Κατά τη διάρκεια του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου σε ερώτηση που κάναμε στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη  σχετικά με το οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη μας έκανε τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

  Στο συγκεκριμένο οικόπεδο εδώ και αρκετά χρόνια υπήρχε μια εκσκαφή για τη θεμελίωση του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη που δεν προχώρησε ποτέ. Η εκσκαφή αυτή βάθους περίπου 2 μέτρα είχε γίνει σημείο μόλυνσης και εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο χώρος αυτός γέμιζε από πραγματικά μπάζα και μάλιστα είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να το
χρησιμοποιούν παραβατικά  στοιχεία  με σκοπό την καύση από καλώδια μέχρι και αυτοκίνητα. Το μπετό που υπήρχε στο πάτο της λακκούβας την μετέτρεπε συχνά σε λίμνη , με αποτέλεσμα από τύχη και έγκαιρη επέμβαση των περιοίκων γλυτώσαμε τον πνιγμό ενός παιδιού που έπεσε μέσα. 

  Ύστερα και από αυτό δόθηκε εντολή από τη διευθύντρια της πολεοδομίας να γίνει το μπάζωμα του συγκεκριμένου χώρου.
 Εμείς από την πλευρά μας όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης πράξαμε αυτό που μας είπαν. Χωρίς να πειράξουμε το μπετό που υπήρχε, γεμίσαμε με χώμα και όχι με μπάζα  την συγκεκριμένη εκσκαφή ώστε όποια στιγμή χρειαστεί να μπορεί να γίνει εύκολα η αφαίρεση αυτού του χώματος. 
 Από ότι μας τόνισε δε μπορεί να καταλάβει γιατί τώρα έγινε  θέμα, από κάποιο τοπικό μέσο ενημέρωσης, και όχι πριν από  τρεις μήνες  όπου  πραγματοποιήθηκε  το κλείσιμο της εκσκαφής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια