ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου στον ΟΑΣΑ για τη γραμμή 735


Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γιάννη Σκουμπούρη, το Διευθυντή Συγκοινωνιακού έργου Δημήτρη Αποστολίδη και το συγκοινωνιολόγο Γιώργο Ποριάζη για τον επαγγελματισμό και την κατανόησή τους. Αλλά και το σωματείο των οδηγών που έδειξε ότι θέτει σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής μας, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους του μόχθου που έχουν ανάγκη τη δημόσια συγκοινωνία. Θέλω να επισημάνω ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες και παρά τη
μείωση των διατιθέμενων πόρων, ο ΟΑΣΑ καταφέρνει να ανταποκρίνεται και κυρίως να δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο.
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στο Τοπικό Συμβούλιο του Ζεφυρίου, αλλά και σε αρκετούς συμπολίτες μας οι οποίοι συνέβαλαν με τον προβληματισμό τους, όπως η Νίκη Βαδεβούλη, η Τασία Οικονόμου, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Λάππας και άλλοι τους οποίους ίσως ξεχνάω. Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους συναδέλφους Μιχάλη Οικονομάκη και Μαρίνο Σαρλά, με τη βοήθεια των οποίων αντιμετωπίσαμε όλα τα τεχνικά ζητήματα.
Νομίζω ότι αν περιφρουρήσουμε το δρομολόγιο θα αποδειχθεί πολύ πιο εξυπηρετικό για τους συμπολίτες μας κι αυτό είναι η μεγάλη πρόκληση για όλους μας.
Γιάννης Μαυροειδάκος
Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια