Όρκισε άλλους οκτώ εργαζόμενους από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2006, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όρκισε άλλους οκτώ εργαζόμενους από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2006, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Ακόμη οκτώ υπαλλήλους από τους συνολικά 81 εργαζόμενους του διαγωνισμού, ο οποίος είχε προκηρυχθεί το 2006, από το ΑΣΕΠ, όρκισε το πρωί της Τρίτης, 4 Απριλίου 2017, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η πρόσληψή τους δεν είχε ολοκληρωθεί, για τυπικούς λόγους κι εν συνεχεία ανεστάλη λόγω Μνημονίου. Η αναστολή προσλήψεων έληξε πρόσφατα και έτσι κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Πρόκειται για τους οκτώ από τους εννέα εναπομείναντες υπαλλήλους του σχετικού διαγωνισμού, που αποδέχθηκαν τον διορισμό. Τα άτομα αυτά δεν απασχολούνταν στον
Δήμο Φυλής. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 είχαν ορκιστεί άλλοι 22 εργαζόμενοι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 οι πρώτοι δέκα (10) εργαζόμενοι της παραπάνω κατηγορίας, οι οποίοι απασχολούνταν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Φυλής.
Για την πλήρωση των υπολοίπων θέσεων των εργαζομένων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό θα γίνει αναπλήρωση μέσω του ΑΣΕΠ.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καμπόλης, που παρέστη στην ορκωμοσία, ευχήθηκαν στους εργαζόμενους να είναι «καλορίζικοι και σιδερένιοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια