2ο Δελτίο Τύπου για την Οικονομική Επιτροπή από το Γραφείο Τύπου



          Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την νέα σύσταση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής και το Γραφείο Τύπου βγάζει νέο δελτίο τύπου.  Από το δεύτερο δελτίου τύπου του Δήμου που βγαίνει  καθώς και  τα ανάλογα δελτία που έχουν βγει από τις άλλες παρατάξεις που συμμετέχουν στην Ο.Ε. και τις "κόντρες" που υπάρχουν έρχονται να διαψεύσουν όλους αυτούς που υποστήριζαν ότι υπήρχαν  κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής:




Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταψήφισε την προμήθεια καυσίμων για παιδικούς σταθμούς, σχολεία και απορριμματοφόρα ο Γιώργος Αβράμης


«Όχι» στην προμήθεια καυσίμων για το Δήμο Φυλής ψήφισε στην Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, ο Γιώργος Αβράμης, προκαλώντας την αντίδραση του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Καμπόλη.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης «Εύ-Πολις» και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής μετά από ένα μπαράζ καταιγιστικών «όχι» που είπε σε θέματα όπως η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η νομική εκπροσώπηση του Δήμου Φυλής, αποφάσισε να
καταψηφίσει ακόμα και την προμήθεια καυσίμων για τον Δήμο Φυλής.
Η καταψήφιση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου, ο οποίος κατήγγειλε τον κ. Αβράμη ότι είχε τον χρόνο και τη δυνατότητα, από τη στιγμή που έλαβε την πρόσκληση μέχρι και τη σύγκλιση της Οικονομικής Επιτροπής, να ενημερωθεί για τη διαδικασία και τα σχετικά έγγραφα, είτε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου είτε μέσω της Διαύγειας. «Έρχεστε σήμερα και λέτε δεν ψηφίζουμε την προμήθεια και θέτετε ένα ερώτημα που είχατε όλο το χρόνο να το κάνετε, να έχετε πάει στην κ. Τριβέλα και να έχετε ζητήσει το συγκεκριμένο πρακτικό. Ντροπή», υπογράμμισε ο κ. Καμπόλης, τονίζοντας: «Δεν ψηφίζει (ο Γιώργος Αβράμης) να μπει πετρέλαιο κίνησης στα απορριμματοφόρα του Δήμου. Να μην μπει πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, να μην μπει πετρέλαιο στους παιδικούς σταθμούς για να λειτουργήσουν. Αυτή είναι η πολιτική που κάνετε; Και έτσι με αυτή τη λογική μπορεί να προχωρήσει αυτός ο Δήμος;», αναρωτήθηκε ο κ. Καμπόλης, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια καυσίμων για δύο έτη, που θα έλυνε το πρόβλημα της θέρμανσης στα σχολεία και για την επόμενη σχολική χρονιά: «Εδώ γίνεται καθημερινός αγώνας για να λειτουργήσει ο Δήμος. Να μην ψηφίσουμε για τους παιδικούς σταθμούς να προχωρήσει η μελέτη που είναι για δυο χρόνια; Γιατί εμείς προβλέπουμε και το 2018».
«Είναι ντροπή και αίσχος ειλικρινά σας λέω. Να μην ψηφίσεις τα καύσιμα; Εδώ λειτουργούμε με διαφάνεια και το έχουμε δείξει εμπράκτως. Εσείς τι θέλετε; Να βάλει λουκέτο ο Δήμος;», ρώτησε ο κ. Καμπόλης τον κ. Αβράμη και τόνισε κατηγορηματικά: «Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι αυτό. Όσο είναι Δήμαρχος ο Χρήστος ο Παππούς και εμείς οι συνεργάτες του δίπλα, ο Δήμος αυτός θα “τρέχει” με γοργούς ρυθμούς».   
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα υπερψήφισε ο Επικεφαλής της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Δημήτρης Τσιουμπρής.  

Δείτε στα παρακάτω videos την αντίδραση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια