«ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»


     Από τον προσεχή Μάιο το Πανευρωπαϊκό Σωματείο Αναπήρων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Συνεργασία- Δημιουργία» σε συνεργασία με επαγγελματίες του θεάτρου και μέλη του θα παραστήσουν το θεατρικό έργο: «ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ». Ένα παραμύθι για μεγάλους (μιούζικαλ). Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή που θα αναδεικνύει την δύναμη ψυχής και τις ικανότητες των ατόμων με αναπηρία προβάλλοντας επίσης τις ηθικές αξίες που λείπουν απ’ την εποχή μας. Στη θεατρική παράσταση (μιούζικαλ) θα λάβουν μέρος οι καταξιωμένοι ηθοποιοί:
Τζίμης Κάζης, Κυριάκος Κάρκαλης, Χρήστος Μαραθιάς, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Μαρία-Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, Σοφία Τρανά & Λεωνίδας Τσίπης.    Συμμετοχή στην προσπάθεια θα έχουν και Μέλη του Φορέα μας, ο Παραολυμπιονίκης Χρήστος Καπλάνης και εκπρόσωποι από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου & το Ειδικό Γυμνάσιο &Λύκειο Ιλίου.
        Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να δείξουμε τι μπορούμε και όχι τι δεν μπορούμε να κάνουμε.  Το αίσθημα της αισιοδοξίας και την ελπίδας με τα σημερινά δεδομένα είναι απαραίτητα για όλους και πρέπει να τα μεταδώσουμε με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση.

      Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση και θέλοντας να βοηθήσουμε τον κόσμο να ξεφύγει από τα προβλήματά του φιλοδοξούμε το μεγαλύτερο μέρος των παραστάσεών μας να γίνονται ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ σε Δήμους, Περιφέρειες, Σχολεία και στο Ελεύθερο Θέατρο.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια