Ξαναεκθέτουν τον Δημήτρη Μπουραΐμη οι δικοί του.



     Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές κάποιοι δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν παρόλο που το αντίθετο  υποστήριζαν μερικές μέρες νωρίτερα. Στην προσπάθειά τους να κρύψουν κάτω από το χαλί τα εσωτερικά προβλήματα της παράταξης του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη προσπαθούν να στρέψουν αλλού τα βλέμματα με αποτέλεσμα να εκθέτουν τον ίδιο.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή :

 Από τη μία λένε ότι δεν είναι και τίποτα η Οικονομική Επιτροπή, αλλά ήδη έχουν γράψει τουλάχιστον δύο άρθρα για αυτήν,  σε αντίθεση με ένα άρθρο για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και απλή αναφορά για την επιτροπή ποιότητα ζωής.                     
  Το 2014 μετά την ήττα στις εκλογές, τους έφταιγαν οι πολίτες που έκαναν μέτωπο απέναντι στο Δημήτρη Μπουραΐμη. Σήμερα μερικές ώρες πριν την κρίσιμη συνάντηση των μελών της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ αποφάσισαν να ρίξουν τα βέλη τους και τις ευθύνες στα μέλη της αντιπολίτευσης και ειδικά στο Γιώργο Αβράμη. Φαίνεται όμως πως ούτε απλή αριθμητική δεν γνωρίζουν αφού  αν ήταν εκεί Κώστας Σκαματζούρας και  Δημήτρης Πουλιάσης  το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Βέβαια εσκεμμένα ξεχνάνε να αναφέρουν πως από τους τέσσερις παρόντες της Δύναμης Συμμετοχής τουλάχιστον ένας από αυτούς καταψήφισε την πρόταση του Μπουραΐμη.
  Για να δικαιολογήσουν τη ΜΗ συμμετοχή των μελών της Δύναμης Συμμετοχής, στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, τους έφταιγε πότε το μεσημέρι, πότε το  έκτακτο κάλεσμα, ξεχνώντας  να αναφέρουν ότι τα περισσότερα δημοτικά συμβούλια και οικονομικές επιτροπές της προηγούμενης διοίκησης γίνονταν πάντα μεσημέρι.   Το ότι έλειπαν συνεχώς από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής δε θα το έβλεπαν τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης. 
Ξανακάνουμε τις ερωτήσεις: 
λέτε δηλαδή ότι  ο Χρήστος Παππούς ήθελε να σταματήσει  το σερί των ομόφωνων αποφάσεων; ή μήπως ο Δημήτρης Καμπόλης ήθελε εμπόδια στα πόδια του και να πανηγύριζε για αυτό; 
  Αν όντως το έκαναν σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες  ή αυτά που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρονται σε άρθρα.
Το μόνο που έχουμε να πούμε  εμείς είναι ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση του Δήμου Φυλής που θέλει τον έλεγχο και τη συμμετοχή ενεργών δημοτικών πολιτικών της περιοχής .
Επίσης ΜΠΡΑΒΟ οφείλουμε να πούμε και στους ενεργούς δημοτικούς πολιτικούς της περιοχής που θέλουν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις και να μην απέχουν από αυτές.
  Ας αφήσουν λοιπόν τις αερολογίες  και ας περιμένουμε να γίνουν οι πρώτες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής με Δημήτρη Τσιουμπρή και Γιώργο Αβράμη πριν τους καταδικάσουμε και τους φορέσουμε ταμπέλες.
  Βέβαια, κατά την άποψή μας,  εντύπωση μας κάνει γιατί με συγκεκριμένο άρθρο εκθέτουν τον Δημήτρη Μπουραΐμη ότι προέβη το 2013 σε συμφωνίες ώστε να βοηθήσει στην τότε Οικονομική Επιτροπή τα μέλη της παράταξης του Χρήστου Παππού να εκλεγούν σε αυτή. Λέτε να παίζει ρόλο το σημερινό κάλεσμα του Δημήτρη Μπουραΐμη προς τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ;;;;;
 Ίδωμεν.
  Αυτά προς το παρόν, καλό θα είναι να διαβάσετε και αυτά που είχαμε γράψει για τις δημαιρεσίες μετά από την ολοκλήρωσής τους Ε Δ Ω , Ε Δ Ω και Ε Δ Ω  . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια