Ξυλοδαρμός υπαλλήλου του Δ. Αθηναίων από υπαλλήλους του ΧΥΤΑ Φυλής!



  Ξυλοδαρμό υπαλλήλου τού Δήμου Αθηναίων, από υπαλλήλους τού ΧΥΤΑ Φυλής, καταγγέλλει η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων (Ε.Ε.Δ.Α.).
Σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr, την περασμένη Πέμπτη 16/03/2017 και ώρα 9 το πρωί, οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Αθηναίων, κατά την εναπόθεση των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ, έμειναν στη σκάφη τού απορριμματοφόρου 5 σακούλες με
σκουπίδια, τα οποία στη συνέχεια έπεσαν κάτω.
Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του Δημοτικού Υπαλλήλου, δύο υπάλληλοι του ΧΥΤΑ τον πλησίασαν και του είπαν σε έντονο ύφος να μην ξανασυμβεί και πως την επόμενη φορά θα τα μαζέψει ο ίδιος.
Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και σύμφωνα με την ίδια καταγγελία του Δημοτικού Υπαλλήλου, ένας από τους δύο προαναφερόμενους υπαλλήλους τον έσπρωξε και τον κλώτσησε στο πόδι, τραυματίζοντάς τον.
«Άλλο ένα περιστατικό βίας στη χωματερή εναντίον συναδέλφου για ασήμαντη αφορμή. Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Αθηναίων να προστατέψει τους συναδέλφους καθώς και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους υπευθύνους αυτής της βάρβαρης πράξης», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της Ε.Ε.Δ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια