Απάντηση στις «απορίες» του κ . Αντώνη Δεωνά έδωσε ο Θωμάς Μπιζάς

Διαβάστε εδώ το άρθρο του κ. . Αντώνη Δεωνά http://pitsounicity.gr/dimos-fylis/11202-kapoioi-anakalypsan-tora-tin-ameriki-i-allios-tin-g-fasi-sto-xyta-fylis 
Κύριε Δεωνά Προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις ένα άρθρο μου με τον τίτλο «αποκάλυψη από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .
Ποια είναι η Γ΄ Φάση!» για να χτυπήσεις το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κάνοντας μια προσωπική επίθεση σε εμένα. Απορείς για την σκοπιμότητα του άρθρου , γιατί πιστεύεις τάχα πως οι πολίτες της περιοχής γνωρίζουν το άρθρο 33 του ν.3164 και ξέρουν ακριβώς πού βρίσκεται το τμήμα της Γ Φάσης. 
Εγώ ισχυρίζομαι λοιπόν πως η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή εξακολουθεί να μην γνωρίζει τα όρια της ΟΕΔΑ και το ακριβές περίγραμμα  της Γ Φάσης. Είμαι βέβαιος
πως και εσύ το γνωρίζεις αυτό και πως δεν τα πιστεύεις αυτά που λες αλλά αυτό έχει την λιγότερη σημασία. Ο στόχος του άρθρου σου είναι άλλος. Εσύ θέλεις να περάσεις το μήνυμα πως  «όποιος και να ήταν τώρα στη θέση της Περιφερειάρχη θα συνέχιζε να λειτουργεί τον ΧΥΤΑ Φυλής, αφού ο νόμος το επιτρέπει και δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα».. Θες να περάσεις το μήνυμα πως όσο είναι σε ισχύ ο 3164/03 ο ΧΥΤΑ της Φυλής δεν μπορεί να κλείσει. Έ λοιπόν αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Κανένας 3164 δεν απαγορεύει το κλείσιμο του  ΧΥΤΑ της Φυλής.  Να σου θυμίσω τι έλεγε η Ρένα Δούρου στην απάντηση της στον δήμο Ιλίου στις 30/ 11/2016; Έλεγε : στον νέο σχεδιασμό δεν περιλαμβάνεται καμία νέα μονάδα στη Φυλή και κυρίως δεν προβλέπεται επέκταση του ΧΥΤΑ στη Γ΄ φάση. Ο ΧΥΤΑ Φυλής θα κλείσει με την πλήρωση του υφιστάμενου Β΄ κυττάρου. Για τον λόγο αυτό επιλέγονται νέοι χώροι και θα λειτουργήσουν οι ΧΥΤΥ, υποδεχόμενοι όμως μόνο το 30% του συνόλου των απορριμμάτων (από 1.800,000 tn/έτος μόλις 400.000 tn/έτος). Τέτοιοι χώροι προβλέπονται σε όλη την Αττική.
Κύριε Δεωνά Για να συκοφαντήσεις το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ λες πως τα  «κροκοδείλια δάκρυα που χύνονται και οι κραυγές αγωνίας που ακούγονται, είναι απλά προϊόντα κατανάλωσης και φθηνή προπαγάνδα για δημόσιες σχέσεις προς τους αδαείς της περιοχής και τίποτα άλλο». Υπονοείς χωρίς να το λες ξεκάθαρα,  πως τα όσα λέει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για τον κίνδυνο του κορεσμού της Φυλής και της κρίσης των σκουπιδιών είναι φθηνή προπαγάνδα για δημόσιες σχέσεις προς τους αδαείς της περιοχής. Κάνεις πως δεν ξέρεις ότι για το ενδεχόμενο την κρίσης των σκουπιδιών μιλούν πλέον  απαξάπαντες. Εσύ ο ίδιος δημοσιεύεις στο pitsοuni δηλώσεις του  κ. Πατούλη και του κ. Σγουρού που μιλούν για τον κίνδυνο της κρίσης των σκουπιδιών και ταυτόχρονα κατηγορείς το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για ψεύτικες κραυγές αγωνίας.  Μάλλον εσύ λοιπόν θεωρείς αδαείς τους ανθρώπους στην Φυλή και όχι κάποιοι άλλοι. Το λες αυτό γιατί έχεις στο μυαλό σου την  Γ Φάση που ισχυρίζεσαι πως μπορεί να γίνει επέκταση αφού το «προβλέπει» ο 3164. Αυτό έχουν στο μυαλό τους και οι δημοτικοί άρχοντες στη Φυλή (νυν και πρώην) και φροντίζουν μέσω των «φιλικών»  τους ΜΜΕ να διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. Σε ότι με αφορά προσωπικά. Για πάνω από 35 χρόνια συμμετέχω στα κινήματα για το κλείσιμο της χωματερής και αυτό θα εξακολουθώ να κάνω όσο θα το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου αδιαφορώντας παντελώς αν κάποιοι για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους αμφισβητούν τις προθέσεις μου.
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια